Çobanisa Köyünün Turizme Kazandırılması İçin Toplantılar Devam Ediyor


Gündem 29.06.2020 20:59:00 0
Çobanisa Köyünün Turizme Kazandırılması İçin Toplantılar Devam Ediyor

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından Çobanisa Köyünün altyapısının geliştirilmesine yönelik yatırım fizibilitesi hazırlanması amacıyla geliştirilen “Çobanisa Köyü Ekoturizm Altyapısı Fizibilite Raporu” projesinin “II. Yerinde İzleme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje ile Batı Akdeniz Bölgesinin kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılması, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesi, bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje ekibi, Batı Akdeniz Kalınma Ajansı yetkilileri, Çobanisa köyü muhtarı ve köy halkının katıldığı inceleme toplantısında, Çobanisa köyünün ekoturizm kapsamında değerlendirilmesine yönelik paydaşlardan gelen görüş ve öneriler değerlendirildi. Daha sonra yapılacak faaliyetlerle ilgili planlamalar yapıldı.

Başkan Başdeğirmen, tedavi için destek bekleyen minik ikizleri ziyaret etti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yalvaç ilçesinde yaşayan ve hidrosefali, epilepsi ve serebral palsi hastası 3 buçuk yaşındaki Timur Alp ve Murat Kaan isimli ikiz kardeşleri evinde ziyaret etti.
Tarihçi Özyıldız’dan LGS öğrencilerine moral dolu seminer Ispartalı tarihçi Mehmet Celal Özyıldız, LGS öğrencileriyle bir araya gelerek hem motive eden hem de keyifli anlara sahne olan bir seminer gerçekleştirdi. Öğrenciler, sınav sürecine dair önemli ipuçları ve moral veren bir buluşma
Isparta KYK yurtları yakından takip ediliyor Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, il merkezindeki Murad Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu.
Okul önlerinde sıkı denetim: Çocukların güvenliği öncelik Emniyet ekipleri, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Antalya Anadolu lisesi mezunları okullarına büyük destek verdi “Antalya Anadolu Lisesi mezunları, laboratuvarlardan atölyelere okulunu baştan aşağı yeniledi; dayanışma örneği sergilendi.”