ÇOCUKLAR TRAFİK EĞİTİM PARKINDA AKÜLÜ ARABALARLA HEM EĞLENECEK, HEM ÖĞRENECEK


Yaşam 5.08.2020 20:24:00 0
ÇOCUKLAR TRAFİK EĞİTİM PARKINDA AKÜLÜ ARABALARLA HEM EĞLENECEK, HEM ÖĞRENECEK

ÇOCUKLAR TRAFİK EĞİTİM PARKINDA AKÜLÜ ARABALARLA HEM EĞLENECEK, HEM ÖĞRENECEK


Çamlıca Mahallesinde bulunan Bucak Belediyesi Trafik Eğitim Parkı minikleri ağırlamaya hazırlanıyor. Çocuklar Kültür ve Sosyal Müdürlüğünün düzenleyeceği etkinlikle hem akülü arabalarla eğlenecek, hem de trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olacaklar.
Başkan Emrullah Ünal Trafik Eğitim Parkında düzenlenecek etkinlik hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında “ Çamlıca Mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkımızda yeni bir uygulamaya geçiyoruz.

Trafik Eğitim Parkımızı yaz sezonunda da miniklerimize açıyoruz. 06 Ağustos 2020 Perşembe günü itibariyle minik çocuklarımızı ağırlamaya, eğlendirmeye ve öğretmeye başlıyoruz. ”Ağaç yaş iken eğilir” doğrultusunda çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini hedeflediğimiz parkımızda çocuklarımız trafik eğitimi ve teorik kuralları uygulamalı olarak kazanacaklar. Daha bilinçli nesiller için ilk etapta haftada 1 gün olmak üzere Perşembe günü 19:00-21:00 saatleri arasında hizmete açık olacak olan trafik eğitim parkımıza tüm halkımızı, eğlenmek ve öğrenmek için 5-12 yaş arası çocuklarımızı bekliyoruz.

Toplam 6000 m2 alana kurulu parkımızda 1 adet derslik, 1 adet minyatür hastane, yaya üst geçidi, petrol istasyonu, alışveriş merkezi, araç tünel geçidi, trafik sinyalizasyon sistemi, trafik işaretleri, 24 adet akülü, 24 adet pedallı araç ve 80 kişilik tribün bulunuyor. Parkımız Okullar eğitim ve öğretime başladığı zaman da trafik dersleri ve trafik uygulamaları için öğrencilerimizin hizmetinde olacak.” dedi.  

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu