Gündem

Gündem Haberleri

ÇODEM İNŞAATI BAŞLADI


Gündem 29.03.2021 21:20:00 0
ÇODEM İNŞAATI BAŞLADI

AK Parti Burdur Milletvekilli Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki heyet ÇODEM İnşaatında incelemede bulundular.

“İNŞAAT TAMAMLANDIĞINDA TAM ANLAMI İLE ÇOCUK DESTEK MERKEZI OLACAK”

Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM) inşaatında incelemelerinde bulunan Milletvekili Bayram Özçelik “ Burdur Merkezde Çocuk Destek Merkezi ÇODEM’i kazandırmak için her aşamasını tek tek Milletvekilimiz Yasin Uğur’la beraber takip ettik. Şimdi de inşaatın başlaması ile çalışmaları yerinde incelemek için ziyarette bulunduk. Eski Yetiştirme Yurdu’ nun bulunduğu alanda İnşaatı başlayan ÇODEM kapsamında 1 Adet idari bina Z+1 Kat (1152.78m2), 3 Adet Yaşam evi Z+1 Kat
(3x422,45 m2) ve 1 adet güvenlik kulübesi (22 m2) oluşacak. Sözleşme bedeli 5.826.000 ₺ dir. Burdur Merkez ve tüm ilçelerimizde yapılacak olan tüm yatırımları yakından takip etmeye ve ilimize kazanması İçin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz yatırımlarına, "durmak yok, yola devam" bu süreçte her zaman destek olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk’a, Genel Müdürlerimize, Burdur Valimiz Sn. Ali Arslantaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde açıklamada yaptı.

“YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ.”
Burdur’da yeni yatırımlar için çalışmalarına devam ettiklerini belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi” Burdur’umuzda yapımına başlanan ÇODEM inşaatında Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve teşkilatımızla birlikte ziyarette bulunduk. Burdur Genelinde yapılan ve yapılacak olan tüm yatırımları Milletvekillerimizle birlikte yakından takip ediyor, İlimize kazandırmak İçin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burdur’umuza hayırlı olsun.” Dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik’e, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti İl Başkan Yardımcıları eşlik etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı