ÇOĞU ALEYHİNE ÇALIŞTI AMA BAKIN O NE VERDİ ONLARA


Gündem 26.09.2019 20:08:00 0
ÇOĞU ALEYHİNE ÇALIŞTI AMA BAKIN O NE VERDİ ONLARA

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Adayı olan Şükrü Başdeğirmen'in kazanmaması için büyük bir çalışma yapan bazı muhtar ve Muhtar adaylarını bizzat tespit edip gündeme getirmiştik.

 

Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın seçim yatırımı için dağıttığı yardım çeki ve paketlerini bizzat Vatandaşlara dağıtarak Ziya Günaydın'a ve kendilerine oy istemişlerdi. Buna rağmen Başkan seçilen Ak Parti adayı Şükrü Başdeğirmen, kendisinin aleyhinde çalıştıklarını bildiği halde onları ve tüm muhtarları sürekli onure ederek büyük ayrıcalıklar tanıdı onlara. Hatta onlara tam donanımlı bina tahsisi yaptı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü’ dediği Muhtarların daha uygun bir yerde hizmet verebilmesi amacıyla Etnografya Müzesinde kafe-restoran olarak hazırlanan ve kullanılmayan alanı Muhtarlar Derneği olarak kullanılmak üzere tahsis etti.

Isparta Muhtarlar Derneğinin talebi üzerine Etnografya Müzesinde istenen yerde Dernek Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve yönetimi ile muhtarlarla incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alanın 19 Ekim Muhtarlar Gününe yetiştirileceğini söyledi.

Muhtarlar Derneği olarak kullanılacak olan alanda incelemelerde bulunan ve yerle ilgili gerekli talimatlarını veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni dernek yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Isparta Muhtarlar Derneği hizmet yerinin Kültür Sitesi 3.katta bulunduğunu hatırlatan Dernek Başkanı Gökhan Büyükleblebi de, alanın kendilerine verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Büyükleblebi, “Kültür Sitesi 3.katında derneğimizin bir yeri vardı. Bu yerimiz çok dardı. Gerek 44 mahalle muhtarımızla buluştuğumuzda, gerekse bir misafirimiz geldiğinde yer sorunu yaşıyorduk. Binamızın 3.kat olması ve asansör bulunmayışı da zorluk oluşturuyordu. Belediye Başkanımızdan Muhtarlar Derneği olarak bu yer için talepte bulunmuştuk. Başkanımız da bizlere olumlu yaklaştı. İnşallah 19 Ekim Muhtarlar Gününe burayı yetiştirip hizmete açacağız. Başkanımıza bu konuda çok teşekkür ediyoruz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü