ÇÖP TOPLAMA ARAÇLARI EĞİRDİR'E YAKIŞIR HALE GETİRİLDİ


Gündem 8.12.2019 00:22:00 0
ÇÖP TOPLAMA ARAÇLARI EĞİRDİR

ÇÖP TOPLAMA ARAÇLARI EĞİRDİR'E YAKIŞIR HALE GETİRİLDİ.


Bir süredir Eğirdir'de sürdürülen 'SIFIR ATIK PROJESİ' kapsamında pilot bölge olma yolunda ilerleyen Eğirdir Belediyesi çalışmalarını tüm hızla sürdürmektedir. Projeyi İlçeye yakışır bir şekilde sürdürebilmek adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün talimatları ve Zabıta Müdürü Ümit METİN'in nezaretinde Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan 3 adet çöp toplama aracı yapılan çalışmalarla yenilendi.

 

Özverili çalışmalar sayesinde yeni haline kavuşmuştur.


İlçede çöp toplama ve nakil işlemlerinde kullanmış olan Eğirdir Belediyesine ait 3 adet çöp toplama aracı zamanla yıpranmış ve belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan demir atölyesi, boya atölyesi ve elektrik birimi personellerin yapmış olduğu özverili çalışmalar sayesinde yeni haline kavuşmuştur.

 

Yapılan çalışmalar sayesinde hem ilçemizin temizliği hem de çöp toplama araçlarına uygulanan görsellerle ilçemizin tanıtımının yapılması sağlanmıştır. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, bu çalışma da emeği geçen tüm personeline teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması