Cumhur Reis'ten coronavirüs tedbirleri için belediyelere ek kaynak


Gündem 29.03.2020 13:36:00 0
Cumhur Reis

“Cumhur Reis’den Korona Virüs mücadelesi için Belediyelere Ek Kaynak”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün (28.03.2020) resmî gazetede yayınlanan 2323 sayılı kararı ile İl Özel idaremiz, Burdur Belediyemiz, Bucak Belediyemiz, Gölhisar Belediyemiz ve diğer 12 belediyelerimizin hepsi için Borçlarına karşılık Genel bütçe vergi gelirleri tahsilat toplamı üzerinden ayrılacak paylarından yapılacak kesinti oranlarını Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için sıfır uygulanarak ek kaynak oluşturulmuştur. 

Zor zamanda Cumhurbaşkanımız Belediyelerimize ek kaynak vermesi ve Korona Virüs ile mücadelede destek olması Burdur’umuz için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize çok teşekkür ediyoruz.

“Birlik ve Beraberlik içinde Atlatacağız”

İnşallah sağlıklı güzel günlere Valiliğimizin öncülüğünde Bütün Burdur’umuz birlik ve beraberlik içinde büyük mücadele ile gerekli uyarılara uyarak ulaşacağız ve eski günler de olduğu gibi sokaklarımızda ve caddelerimizde buluşacağız.

Vatandaşlarımızdan tek ricamız  hastalığın yayılma sürecini kırmak için genel ikazlara harfiyen uymalıdır. Böylelikle en kısa sürede normal hayatımıza dönebiliriz.  
Bunun için ''EVDE KAL BURDUR" diyorum.

Volkan Mengi
AK Parti Burdur İl Başkanı

Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.