Cumhur Reis'ten coronavirüs tedbirleri için belediyelere ek kaynak


Gündem 29.03.2020 13:36:00 0
Cumhur Reis

“Cumhur Reis’den Korona Virüs mücadelesi için Belediyelere Ek Kaynak”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün (28.03.2020) resmî gazetede yayınlanan 2323 sayılı kararı ile İl Özel idaremiz, Burdur Belediyemiz, Bucak Belediyemiz, Gölhisar Belediyemiz ve diğer 12 belediyelerimizin hepsi için Borçlarına karşılık Genel bütçe vergi gelirleri tahsilat toplamı üzerinden ayrılacak paylarından yapılacak kesinti oranlarını Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için sıfır uygulanarak ek kaynak oluşturulmuştur. 

Zor zamanda Cumhurbaşkanımız Belediyelerimize ek kaynak vermesi ve Korona Virüs ile mücadelede destek olması Burdur’umuz için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize çok teşekkür ediyoruz.

“Birlik ve Beraberlik içinde Atlatacağız”

İnşallah sağlıklı güzel günlere Valiliğimizin öncülüğünde Bütün Burdur’umuz birlik ve beraberlik içinde büyük mücadele ile gerekli uyarılara uyarak ulaşacağız ve eski günler de olduğu gibi sokaklarımızda ve caddelerimizde buluşacağız.

Vatandaşlarımızdan tek ricamız  hastalığın yayılma sürecini kırmak için genel ikazlara harfiyen uymalıdır. Böylelikle en kısa sürede normal hayatımıza dönebiliriz.  
Bunun için ''EVDE KAL BURDUR" diyorum.

Volkan Mengi
AK Parti Burdur İl Başkanı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?