Cumhur Reis'ten coronavirüs tedbirleri için belediyelere ek kaynak


Gündem 29.03.2020 13:36:00 0
Cumhur Reis

“Cumhur Reis’den Korona Virüs mücadelesi için Belediyelere Ek Kaynak”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün (28.03.2020) resmî gazetede yayınlanan 2323 sayılı kararı ile İl Özel idaremiz, Burdur Belediyemiz, Bucak Belediyemiz, Gölhisar Belediyemiz ve diğer 12 belediyelerimizin hepsi için Borçlarına karşılık Genel bütçe vergi gelirleri tahsilat toplamı üzerinden ayrılacak paylarından yapılacak kesinti oranlarını Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için sıfır uygulanarak ek kaynak oluşturulmuştur. 

Zor zamanda Cumhurbaşkanımız Belediyelerimize ek kaynak vermesi ve Korona Virüs ile mücadelede destek olması Burdur’umuz için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize çok teşekkür ediyoruz.

“Birlik ve Beraberlik içinde Atlatacağız”

İnşallah sağlıklı güzel günlere Valiliğimizin öncülüğünde Bütün Burdur’umuz birlik ve beraberlik içinde büyük mücadele ile gerekli uyarılara uyarak ulaşacağız ve eski günler de olduğu gibi sokaklarımızda ve caddelerimizde buluşacağız.

Vatandaşlarımızdan tek ricamız  hastalığın yayılma sürecini kırmak için genel ikazlara harfiyen uymalıdır. Böylelikle en kısa sürede normal hayatımıza dönebiliriz.  
Bunun için ''EVDE KAL BURDUR" diyorum.

Volkan Mengi
AK Parti Burdur İl Başkanı

Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Faruk Daşdöner: “yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” diyerek meslektaşlarından destek istedi.
712 Hâkim, 492 Cumhuriyet Savcısı ve 147 İdari Hâkim Göreve Başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün göreve başlayan 712 hâkim, 492 cumhuriyet savcısı ve 147 idari hâkimi tebrik ederek, kadınların kamu bürokrasisinde daha görünür hale geldiğini vurguladı.
Antalya temsilciliği, tecrübeli gazeteci Selami Şahin’e emanet TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Antalya İl Temsilciliğinin deneyimli gazeteci Selami Şahin liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
TİMBİR heyeti, Antalya iletişim başkanlığı’nı ziyaret etti Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik HABER Ajansı heyeti, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Başkanlığı’nı ziyaret etti.