CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN BURDURUMUZA ve ÜNİVERSİTEMİZE HİZMETİ ve YATIRIMI HAYIRLI OLSUN


Eğitim 5.11.2019 00:59:00 0
CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN BURDURUMUZA ve ÜNİVERSİTEMİZE HİZMETİ ve YATIRIMI HAYIRLI OLSUN

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN BURDURUMUZA ve ÜNİVERSİTEMİZE HİZMETİ ve YATIRIMI HAYIRLI OLSUN

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine yapımı gerçekleşen Otel ve Stadyum içersinde bulunduğu Spor Kompleksi ile ilgili açıklamada bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATI İLE 95 MİLYONLUK PROJEYİ ÜNİVERSİTEMİZE VE BURDUR’UMUZA KAZANDIRDIK.”


2016 Yılında Burdur ziyaretlerinde yapılan sunum sonrasında Projelerin Burdur’a kazandırılması için talimat verildiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “2016 Yılında Burdur’umuzu ziyaret eden Kıymetli Cumhurbaşkanımızın toplantı sonrası Konferans ve Sergi Salonunun arka odasında şahsımında bulunduğu görüşmede Rektörümüzün sunumları oldu. Talimatları ile ve şimdiki Gençlik ve Spor Bakanımız M.Mehmet Kasapoğlu’nun Spor Toto Genel Müdürü olarak projesini takip ettikleri ve Cumhurbaşkanımızın “ Üniversitelerin içerisinde içerisinde otel ve stadyumun bulunduğu en güzel Spor Kompleksi Tesisi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine Yapılsın “ Talimatı Vermiştir. 60 Milyonluk Tesisi Cumhurbaşkanımız yeterli bulmamış önce 80 Milyon’a daha sonra 95 Milyonluk Tesis olarak yapılması  projelerini bizzat kendisi takip etmiştir. Üniversitemize, Burdurumuza Hayırlı Olsun.” şeklinde açıklamada bulundu.


“TESİSLERDE KAMP ve ULUSAL ve ULUSLARARASI MÜSABAKA HAZIRLIKLARI YAPILMASI İÇİN GİRİŞİMLER YAPILIYOR”


Tesislerin inşaatlarının bitmesi ile birlikte birçok kulüpten kamp için taleplerin geldiğini belirten Milletvekili Özçelik “ Önümüzdeki yıllarda birçok Spor Kulüplerinin ve Takımların  Kamp Yapmaları, Ulusal ve Uluslararası Müsabakalara Hazırlıklarının Üniversitemizdeki bu Tesislerde Yapmaları için Şimdiden Girişimlerde bulunulmaktadır.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü