Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel’e gidiyor


Gündem 13.06.2021 08:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel’e gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesine katılmak üzere Belçikanın başkenti Brüksele gidecek. 13-16 Haziran tarihlerinde Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay vekalet edecek.

ANKARA (İGFA) - NATO üyesi ülkelerin liderleriyle ikili temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Biden, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda, Letonya Cumhurbaşkanı Egils Levits, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile baş başa görüşmeler yapacak.

Erdoğanın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile de görüşmesi planlanıyor.

FUAT OKTAY VEKALET EDECEK

Öte yandan Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktayın vekalet etmesine dair tezkere de Resmi Gazetede yayımlandı. Tezkereye göre, Erdoğan, 13-16 Haziranda Belçika Krallığına ve Azerbaycan Cumhuriyetine ziyarette bulunacağından bu ülkelerden dönüşüne kadar Cumhurbaşkanlığına, Anayasanın 106ncı maddesi uyarınca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay vekalet edeceği kaydedildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı