Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bünyemiz çok sağlam, bünyemiz çok çok güçlü


Siyaset 2.11.2019 00:57:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bünyemiz çok sağlam, bünyemiz çok çok güçlü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı çatlak seslerin, partilileri yılgınlığa düşürmemesi gerektiğini belirterek "Bunların hepsi gider ama işin aslı yerinde kalır. Bünyemiz çok sağlam, bünyemiz çok çok güçlü. Ama yedi düvel, bilesiniz ki AK Parti'ye karşı bir gayretin içerisinde ama onlar, buralardan asla yel bile koparamaz. İnşallah bu gövdenin kökleri çok çok sağlam." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’da bir otelde düzenlenen AK Parti Ankara İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na telefon ile katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair ve Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Çok anlamlı bir süreçte, bu kampı gerçekleştiriyorsunuz. Bir tarafta Barış Pınarı Harekatı devam ederken inanıyorum ki, bu ülkemizin barışına ve inşallah kalkınmasındaki yeni hamlelere adımların atıldığı bir dönemde böyle bir kampın çok çok isabetli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“Değerli kardeşlerim, hiçbir şey sizi yılgınlığa itmesin”
Gelecek dönem parti kongrelerinin olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bir taraftan ilçe kongreleri, bir taraftan il kongrelerimiz ardından büyük kongreyi gerçekleştireceğiz. Büyük kongreye giderken bu yolda özellikle hep söyledim, Ömerleri bulacağız. Karar verme noktasında çok çok hassas davranacağız. Yeni dönemde özellikle kadın kollarımızla da, gençlik kollarımızla da çok güçlü çıkışlar yapmak suretiyle inşallah kongrelerin ardından 2023’e farklı bir şekilde geçmiş olacağız. Değerli kardeşlerim, hiçbir şey sizi yılgınlığa itmesin.” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER
CHP’den belediyelere sıkı takip kararı
“İnşallah bu gövdenin kökleri çok çok sağlam”

Bazı çatlak seslerin, partilileri yılgınlığa düşürmemesi gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Bunların hepsi gider ama işin aslı yerinde kalır. Bünyemiz çok sağlam, bünyemiz çok çok güçlü. Ama yedi düvel, bilesiniz ki AK Parti’ye karşı bir gayretin içerisinde ama onlar, buralardan asla yel bile koparamaz. İnşallah bu gövdenin kökleri çok çok sağlam.

İLGİLİ HABER
Cirit, ok, güreş… 4. Etnospor Kültür Festivali başladı
Bu, teşkilatın nasıl okunduğunu gösteriyor, nasıl bir sağlam zeminde olduğunu gösteriyor. Ve böylece de, inşallah güçlenerek bu kongrelerle çıkacak ve 2023’e çok daha farklı bir şekilde hazırlanacağız. Şu anda bu iktidar, Barış Pınarı Harekatı’yla dünyada sembolleşmiştir. Dünyada, şu anda Barış Pınarı’nda kendini ispat etmiştir. Burada bütün terör örgütlerine karşı nasıl bir mücadele verdiğini ortaya koymuştur. Biz, herşeyden önce tüm gücünü halktan alan ve halkıyla beraber hareket eden partiyiz. Nitekim bu partiyi millet kurdu. Ben özellikle sizleri tebrik ediyorum. Durmak yok yola devam diyorum.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü