Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Kanal İstanbul’ açıklaması


Gündem 29.05.2021 16:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Kanal İstanbul’ açıklaması

İstanbulda Çamlıca Kulesi Açılış Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sadece ülkemizde değil tüm dünyada örnek teşkil edecek bu projeyi başarıyla hayata geçirmiş olduk. Kim çevreci, işte bu ortada dedi. Erdoğan, Kanal İstanbulun temelinin de haziran sonunda atılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbulda Çamlıca Kulesi Açılış Töreninde konuşuyor.

Erdoğanın açıklamalarından satır başları şöyle:

Televizyon ve radyo, medya kuruluşları ile haberleşme operatörlerine hizmet sağlayacak Çamlıca Kulemizin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını Allahtan diliyorum.

Büyük Çamlıca Camiini bitirdik caminin kıble tarafı işgal altındaydı. Oradaki metal kuleler adeta oraya işgal etmişti görüntü kirliliği vardı. Bu kirliliği ne zaman ortadan kaldıracağız diye hep bunun hasreti içerisinde olduk. Acaba Adalara mı kaldırsak yoksa burada farklı uygulama mı yapsak diye düşündük. Sonra dedik ki yapacağımız kulemize bunları yerleştiriririz.

Sadece ülkemizde değil tüm dünyada örnek teşkil edecek bu projeyi başarıyla hayata geçirmiş olduk. 100 kadar radyonun buradan ortak yayın yapıyor olması bu da bizim ayrıca başarımız oldu. Kim çevreci, işte bu ortada. AK Parti çevreciliğin ispatını bugüne kadar yaptığı yatırımlarla ortaya koymuş olan bir partidir. Çevrecilik lafla olmuyor, çevrecilik ispat-ı vücutla oluyor. Bunu yapan da biziz. Milyonlarca ağacı ülkemizin dört bir tarafına diktik. İstanbul 81 vilayetin adete bayrağının dalgalandığı bir şehirdir.

KANAL İSTANBULUN TEMELİ HAZİRAN AYI SONUNDA

Haziran ayının sonunda falan da Kanal İstanbulu şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz. Rahatsız olanlar var olacaklar. Varsın olsunlar. Kanal İstanbulun sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle İstanbul bir başka olacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak