Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkesin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselteceğiz


Siyaset 27.09.2022 19:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Herkesin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kadın Kolları ile gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, asgari ücretten memur ve emekli maaşına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidereceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayında "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partinin Türk siyasi hayatında en etkin kadın teşkilatını kuran, kadınlara en çok yer veren parti olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada pek çok siyasi partinin AK Partinin kadın teşkilatlanması modelini örnek alarak kendisine uyarlamaya çalıştığını söyledi.

Aile yapısının korunmasında kadının rolü konusunda katetmemiz gereken mesafe olduğunu bildiklerini ifade eden Erdoğan, önümüzdeki dönemi aile merkezli sosyal yapının güçlendirilmesi dönemine hep beraber getireceklerini kaydetti.

https://youtu.be/q-uH1ZVg7lI

"AİLE DESTEK PROGRAMININ BÜTÇESİNİ 40 MİLYAR LİRAYA ÇIKARDIK"

15 milyar liralık bütçeyle açıkladıkları Türkiye Aile Destek Programının bütçesini 40 milyar liraya çıkardıklarını belirten Erdoğan, 2,5 milyon haneye ulaşacak bu programla bir yıl boyunca çocuklarının ihtiyaçlarından elektrik faturalarına kadar geniş bir yelpazede insanlarımıza destek olmayı hedeflediklerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı