Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi yarın 15.00'te duyuracak


Gündem 21.08.2020 00:23:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi yarın 15.00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacağını' belirttiği müjdeyi yarın saat 15.00'te açıklayacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı açıklamada, "Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamayı yarın saat 15.00'te İstanbul'da yapacağı ifade edildi. 

Bakan Albayrak tüyo vermişti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış töreninin ardından önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde duyurusu üzerine açıklama yapan Albayrak, "Türkiye için bir eksen değişikliği, önemli bir süreç olacak. Çok daha güzel günler bizi bekliyor. Türkiye artık bu teknolojilerde de söz sahibi ülkelerden birisi olacak. Bunun bir sonraki adımı enerji depolama. Biz bunu başardıysak, enerji depolama tesisinin de yakın gelecekte gerçekleştiğini göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Isparta Giriş-Çıkışlarında Şok Denetim Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına şehrin stratejik noktalarında adeta kuş uçurtmadı. 14 Şubat sabah saatlerinde başlayan ve 15 Şubat sabaha karşı 03:30’a kadar kesintisiz devam eden
Isparta’da Şiddetli Rüzgâr Minareyi Yıktı Isparta’da akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran fırtına, Halıkent Mahallesi'nde korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
AYKUT KAYA’DAN SU BASKININDAN ETKİLENEN ÇİFTÇİLERE DESTEK Aykut Kaya, Kaş’ta yağışların ardından su seviyesi yükselen Eşen Çayı çevresinde su baskınından etkilenen tarım alanlarında incelemelerde bulunarak zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ankara Mimarlar Odası’nda Turuncu Liste Güven Tazeledi Ankara Mimarlar Odası'nda seçimin kazananı Yenilikçi Mimarların Turuncu Listesi oldu.
Aralıkta Tavuk Eti ve Yumurta Üretiminde Artış Tavuk eti üretimi Aralık 2025’te yıllık %7,1 artarak 253 bin 993 tona, tavuk yumurtası üretimi ise %10,2 yükselerek 1,86 milyar adede ulaştı. Yıl genelinde tavuk eti üretimi %11,3 artarken, yumurta üretimi %6 azaldı.