Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim Haziran 2023’te


Gündem 30.06.2021 13:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim Haziran 2023’te

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6 ay sonra erken seçim varmış. Bay Kemal öyle diyor. Bunlar yalan makinesidir. Ama bir şeyi bilmeleri gerekiyor, Haziran 2023 Türkiyenin seçim takvimidir. Cumhur İttifakı olarak kararımız budur." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

AK Parti toplantılarında söz alan her bir vekilimiz özgürce fikirlerini söylüyor. Her hususu samimiyetle görüşme fırsatı buluyoruz. Dünkü MYK toplantımızda da söyledim, Türkiye 2023e yaklaştıkça partimize, hükümetimize yönelik saldırıların artacağı anlaşılıyor. Güya muhalefet partisi olan ve onlarla yürüyenler bu kampanyaya ortak olmaktadır.

CHP giderek daha yıkıcı şekilde bizi hedef alıyor. Siyaseyi kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız. CHPnin başını çektiği bu siyasi müsilaj her türlü yalanı sosyal medya ağı ile milletimizin üzerine yağmur gibi yağdırmaktadır. Sehven yanlış bilgi verme değil bilinçli bir yalan ve çarpıtma hali hatta stratejisi yürütülmektedir. Böyle değilse durum daha vahim demektir. Türkiye CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır. Adı da yalan terörüdür.

KILIÇDAROĞLU ARTIK PSİKİYATRİNİN KONUSUDUR


Herkes yolsuzluk yapmaktadır, herkes hırsızdır. Herkes banka soyguncusudur. Herkes yanlıştır, herkes kötüdür. Kendini kaybetmiş bir ruh hali ile karşı karşıyayız. Bizim bunca yalanı büyük bir keyifle ardı ardına sıralayan siyasetçi sıfatlı bu ruh hastasına ayıracak tek saniyemiz yoktur. Hukuk önünde hesap sorulacak hususların avukatlarımız vasıtasıyla elbette takipçisiyiz. CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil tıp ilminin, psikiyatrinin konusudur. Hakikate bağını bu denli bağını koparmış insana doktorlar teşhis koyacaktır, inşallah tesavisi de mümkündür. Yalan ve ifitra meselesinde tek sorun CHPnin başındaki zat olsa mazurdur der geçeriz. Ama bu mesele sosyal medyada giderek büyüyen bir sorun halini almıştır. Avrupadan Amerikaya kadar demokrasi ile yönetilen her yerde bu sorun tartışılmaktadır. Bir çok ülke çeşitli kanuni düzenlemelere gitmelktedir. Bu hukuki adımların benzerlerini bizim de acilen gündemimize almamız gerekiyor.

SEÇİM HAZİRAN 2023TE

6 ay sonra erken seçim varmış. Bay Kemal öyle diyor. Bunlar yalan makinesidir. Ama bir şeyi bilmeleri gerekiyor, Haziran 2023 Türkiyenin seçim takvimidir. Cumhur İttifakı olarak kararımız budur. Rabbim, kendileri ayrımcılığa maruz kalmadıkları halde müphem CHP iktidarından ülkeyi muhafaze eylesin diyorum. Kimse belediyelerden çıkarılmayacak demedi mi? Dedi. O günden bu yana belediyelerden personel atılıyor mu? Atılıyor. AK Partili oldu mu dayanması mümkün değil hemen kapıya koyuyorlar. Ülkemizi bu hastalıklı zihniyetin eline bırakmamak için çok daha fazla çalışacağız. Girmedik ev, dokunmadık gönül bırakmayacağız.Yıkım siyaseti CHP zihniyetinin genlerinde var. Bu ülkede Osmanlıdan miras demiryolu projelerinin hepsini de Gazi Mustafa Kemalden sonra CHP rafa kaldırmıştır. Keban Barajına bile bunlar karşı çıkmıştır. Kabiliyetl, mühendislerimiz tarafından üretilen motorların hepsi CHP tarafından sabote edilmiştir. Vurulan her fabrika kazmasının önüne CHP dikilmiştir. İstanbul Boğazının üzerine gerdanlık gibi dizilen 3 köprünün her birine CHP karşı çıkmış, engellemek için elinden geleni yapmıştır.

BUNLAR DEVLET DEĞİL ZİLLET

Son olarak Kanal İstanbul için aynı takozluğu yapmaya çalışıyorlar. İş insanlarından bankacılara kadar herkesi tehdit ettikleri yetmezmiş gibi yatırımlarını Türkiyeye çekmek için çalıştığımız ülkelere parmak sallayacak kadar muvazeneyi yitirdiler. Kredi verecek olursanız bunları ödemeyiz diyorlar. Bunlar daha şimdiden devlet nedir, devlet yönetmek nedir? Bunlardan haberleri bile yok. Uluslararası tahkim mekanizması var. Bundan da haberleri yok. İktidar olduk, bizden önceki borçlanmaları ödemedik mi? Ödedik, ödüyoruz. Ama bunlar devlet değil zillet. Lafa gelince bizi tek adamlıkla itham edenler ama kendileri millete zerre kadar saygılarının olmadığını açıkça ortaya koymaktalar.

KANAL İSTANBUL PROJESİ

Biz muhalefetle ülkenin önüne çıkardığı engellerin değil millete kazandıracağımız eserlerin kavgasını yapmak isterdik. Mesela biz Kanal İstanbul dedik, onların daha cazip bir poje önermesini beklerdik. Biz şehir hastaneleri dedik, sağlık hzimetleri ücretsiz olacak dedik, onlardan çok daha ilerisini duymak isterdik. Karşımızda mızıkçı çocuklar gibi yaptırmayız da yaptırmayız diyen, proje üretemeyen CHP var. Onun için diyoruz ki biz 19 yıldır kendi kendimizle yarışıyoruz. Türkiye bunca esere nasıl CHPye rağmen sahip olmuşsa Kanal İstanbula da sahip olacaktır. Bu projeyi şehrin geleceğini kurtaracak bir eser olarak görüyoruz.

Altyapı deplase çalışmalarının ardından kanalın kazısına da süratle başlıyoruz. Kanalın her iki tarafına inşa edilecek şehirler depreme hazırlık için kentsel dönüşüm çalışmalarında yaşanacak sıkışıklığı giderme çabasıdır. Özellikle şu anlatacaklarımı aziz milletimin dikkatle takibini rica ediyorum. Uzunluğu 45 km. Taban genişliği en dar yerinde 275 metre, derinliği 20.75 metre olan Kanal İstanbulun şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Hedefimiz bu projeyi 6 yıl içinde tamamlayarak hizmete sunmaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=uRXY2KiGrIU

Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler