Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda konuştu. Erdoğan, 'Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı. Artık faizde tek haneli rakama doğru iniyoruz.' dedi.


Siyaset 22.10.2022 23:30:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Bizim siyaset anlayışımızda ayrımcılık yoktur. Devletimizin nazarında insanımızın tamamı eşit derecede hizmete ve hürmete layıktır. Her biri birinci sınıf vatandaşımızdır. Bize oy versin veya vermesin ayrımcılık izine restlayamazsınız. Ülkemize çağ atlattık.

Elini vicdanına koyan herkes, Türkiye'nin 20 yılda kat ettiği mesafeyi çok iyi görüyor, takdir ediyor. Başörtülü kızlarımızın en temel hakkı olan eğitim hakları saçma sağan gerekçelerle ellerinden alınmıştı. Kürt kardeşlerimiz bir tarafta terör örgütünün bir tarafta faşist bir cenderede sıkışıp kalmıştı. Girişimcilerimiz dışlanıyordu. Pek çok alanda insanımızı tek tipleştirmeye çalışan bir anlayış hakimdi.

Hayal bile edilemeyen reformları hayata geçirdik
Yerlerde sürülen bir Türkiye tablosuyla karşılaştık. Milletimizin desteği ve gayretiyle hayal dahi edilemeyen nice reformu hayata geçirdik. Tüm bunları da elitlerin, faşist, baskıcı, yasakçı tavrına rağmen başardık. Anayasa Mahkemesinin kapısında nöbet tutanlara rağmen başörtüsü meselesini çözüme kavuşturduk.

Faiz lobileri çökmeye başladı
Faiz lobilerinin sözcülüğünü yapan mandacı ekonomistlere rağmen Türkiye'yi büyüttük. Şu anda faiz lobileri çökmeye başladı. Artık faizde tek haneli rakama doğru iniyoruz. Özel sektör bankaları da faizlerini düşürmeye başladı.

Kimse bizle yarışamaz
Dünya ve onunla birlikte Türkiye değiştikçe beklentileri de farklı hale gelmektedir. Sürekli yeni projelerin peşinde koşuyorsak hak ve özgürlükler konusunda da çıtayı yükseğe taşıyoruz. Türkiye'de vatandaşa hizmet konusunda bakanlıkları ve belediyeleri konusunda kimse elimize su dökemez. Milletimizin talep ettiği yeni reformları hayata geçirme konusunda da kimse bizle yarışamaz.

Siyasi partilere tarihi çağrı
Muhalefete sorunun değil çözümün parçası olun diye çağrı yaptık yine yapıyoruz. Olmadık bahane ve şartlar sunarak ipe un sermekten vazgeçin. Güçlü aile güçlü millet demektedir.

Türkiye genelinde LGBT diyorlar, güçlü bir aile de LGBT diye bir şey olabilir mi? Olamaz. Hangi siyasi partiler bunlarla iş tutuyorlar görüyorsunuz. Biz de o yok. Milli iradenin temsilcileri sıfatıyla sapkın, sapık düşüncelerden koruyalım.

Farklı siyasi partiler olarak 2023 seçimi öncesi tarihi bir uzlaşmaya imza atalım.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor