Cumhurbaşkanı Erdoğan tam not vermişti! 1 hafta içinde satışına başlanıyor! Fiyatı düşük olacak


Gündem 2.04.2020 16:21:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan tam not vermişti! 1 hafta içinde satışına başlanıyor! Fiyatı düşük olacak

Ankara'da, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) tarafından geliştirilen bor katkılı el dezenfektanında geri sayım başladı. İçinde alkol, aloe vera, lavanta, çay ağacı yağı ve gliserin bulunan cilt dostu el dezenfektanının 1 hafta içinde 100 cc'lik şişelerde raflarda yerini alması bekleniyor

Seri üretim sürecindeki el dezenfektanında geri sayım başladı. Eti Maden İşletmeleri tarafından üretilecek, isim, ambalaj, fiyat gibi çalışmaları tamamlanan bor katkılı yerli üretim el dezenfektanı, 100 cc'lik şişelerde satılacak. Önümüzdeki hafta cuma günü tanıtım lansmanının yapılmasıyla birlikte de dezenfektanın raflarda yerini alması bekleniyor. Bor katkılı dezenfektanın fiyatının ise piyasadaki diğer dezenfektanlardan düşük olacağı bildirildi.

 

 

CİLT DOSTU DEZENFEKTAN

İçinde alkol, aloe vera, lavanta yağı, çay ağacı yağı ve gliserin bulunan dezenfektan cilt dostu olarak gösteriliyor. Borlu el dezenfektanı, içeriği nedeniyle ellerin fazla kuruyup yıpranmasını önlüyor. Eli nemli bırakıp yumuşaklık hissi veren dezenfektan ayrıca içinde bulunan bor nedeniyle antimikrobiyal özelliği taşıyor. Alkol ve esansiyel yağlar uçtuktan sonra borun elde kaldığı ve mikropları öldürüp yaraları iyileştirdiği ifade edildi.

Isparta’da Futbola Kar Engeli Isparta genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bugün oynanması planlanan U14 ve U16 futbol müsabakaları, olumsuz hava şartları ve saha koşulları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.
Tarım işçileri için 2026 yevmiye tavsiyesi açıklandı Silifke Tüm Tarım Çalışanları ve Çavuşları Derneği, 2026 yılına ilişkin tarım ve narenciye işçilerinin yevmiye ücretleri ile servis bedellerini kapsayan tavsiye kararlarını kamuoyuyla paylaştı.
Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki sürücü Baran Duman ile Serik’li Lütfi Can Duran yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.
Çevreyi kirletenlere 2026’da uygulanacak idari para cezaları belirlendi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının, 2026 yılında Çevre Kanunu’na aykırı fiiller nedeniyle kişi ve kuruluşlara uygulanacak idari para cezaları belli oldu.
Fransa’dan çocuklar için dijital kalkan: Sosyal medyaya yaş sınırı Fransa, çocukları dijital dünyanın olumsuz etkilerinden korumak amacıyla kapsamlı bir düzenlemeye hazırlanıyor. Avustralya’nın hayata geçirdiği modele benzer şekilde hazırlanan yasa tasarısı, 2026 yılının Eylül ayından itibaren 15