Cumhurbaşkanı Erdoğandan Anıtkabirde 2023 vurgusu


Gündem 29.10.2021 11:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğandan Anıtkabirde 2023 vurgusu

Türkiye Cumhuriyetinin 98. yılı kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabirde Atanın huzuruna çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterine yazdığı mesajda 2023 hedefleri vurgusu yaptı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı "Aziz Atatürk" hitabıyla mesajını okudu.

"Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek, dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz" diyen Erdoğan, deftere, "Şanlı tarihi zaferlerle dolu bir milletin mensubu olarak Cumhuriyetimizi 2023 hedefleri ile buluşturmakta kararlıyız, ruhun şad olsun" mesajlarını verdi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wOi2R7EJls4?start=780


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı