Cumhurbaşkanı Erdoğandan Karabağ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycanın, Ermenistanın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için 27 Eylül 2020de başlatılan 44 günlük savaşın birinci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.


Gündem 27.09.2021 18:00:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğandan Karabağ mesajı

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Karabağ mesajı verdi. Erdoğan, mesajında, "Karabağ'ı ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarını özgürlüğüne kavuşturan şanlı mücadelenin yıl dönümü Anım Günü’nde tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Karabağ'ı ve işgal altındaki Azerbaycan topraklarını özgürlüğüne kavuşturan şanlı mücadelenin yıl dönümü Anım Günü’nde tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.

Qarabağ Azərbaycandır ???????????????? pic.twitter.com/U6E8SGi1IJ

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) September 27, 2021

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı