Cumhurbaşkanlığı Kupası İzmir Çiğliye gitti


Gündem 1.11.2021 11:30:00 0
Cumhurbaşkanlığı Kupası İzmir Çiğliye gitti

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışına katılan katılan Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı, katılım sağlayan 17 ülkeden 96 tekne içinden birinci oldu.

İZMİR(İGFA)-  Başkan Utku Gümrükçü'nün öncülüğünde hayata geçirilen sportif yatırımlar ile 2021 Avrupa Spor Kenti unvanını elde eden Çiğli Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı'nın IRC4 Kategorisini ilk sırada tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazandı.

Yarışmanın Bodrum ve Marmaris'te düzenlenen ilk etabını lider tamamlayarak İstanbul etabına başlayan Çiğli Belediyesi Bear Sailing Yelken Takımı, 5 etabı toplam 7 kupa ile tamamlayarak Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Çiğli'ye getirdi. Yarışmanın Bodrum ve Marmaris etabında takımının yanında olan Başkan Utku Gümrükçü, İstanbul etabına da katılarak takımına mücadeleler boyunca moral ve destek verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı