CUMHURİYET ADALET PARTİSİ KURULDU


Gündem 6.05.2020 12:46:00 0
CUMHURİYET ADALET PARTİSİ KURULDU

Cumhuriyet Adalet Partisi genel başkan İsmail Capar önderliğinde kuruldu.

Daha önce farklı oluşumlarda almış olduğu görevler ile tanınan ve yoluna Cumhuriyet Halk Partisi ile devam edecek olan Genel Başkan Vekili Mehmet Agar, yaptığı açıklamada demokratik bir ülkede demokrasi anlayışı Türk halkının tamamını kucaklamak görevimiz. Cumhuriyet Adalet Partisi adı altında kurulan partinin de anlaşılacağı üzere Türk insanın özgürlüğü kardeşçiliği İslam Devleti olmayı aanlattığı açıkça görülmektedir. Bu nedenle din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan tüm düşünce yapısına saygı duyarak her kesimden Müslüman kardeşlerimi çatısı altında birleştiren bir oluşumdur.

 

Ülkemiz için siyasete olması gerektiği gibi amacına uygun olarak halkın bir parçası olduğumuzu unutmayarak sadece oy toplamak amacında olmak yerine ülkemizi el ele geleceğe taşımak istiyoruz. Çünkü biz halk ile halk için yola çıkıyoruz dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü