Gündem

Gündem Haberleri

CW Enerji, fuarların gözdesi oldu


Gündem 15.06.2021 13:00:00 0
CW Enerji, fuarların gözdesi oldu

Türkiyenin ve Avrupanın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, sektörün nabzının attığı hemen her organizasyonda aktif olarak yer almaya devam ediyor. Firma, Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı ile Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na (Solarex İstanbul) katılarak, fuarların gözdesi oldu.

ANTALYA (İGFA)- Türkiyenin ve Avrupanın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, sektörü ile ilgili her türlü etkinlikte yer almaya devam ediyor.
Güneş enerji sistemlerinin öncü firması CW Enerji, 3-5 Haziran tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı ile 10-12 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve sektörün en önemli buluşmalarından biri olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na (Solarex İstanbul) katıldı.
Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan, fuarlarda son teknoloji ile geliştirdikleri ve dünyanın dört bir yanına ihraç ettikleri yenilikçi ürünlerini sergilediklerini söyledi. Sarvan, fuarların son derece verimli ve başarılı geçtiğini belirterek, “Sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak her türlü organizasyonda yer almaya özen gösteriyoruz. Her iki fuarda süresinde standımız yoğun ilgi gördü. AR-GE çalışmaları sonucu hayata geçirdiğimiz birbirinden değerli ürünlerimizi ziyaretçiler ile buluşturduk” dedi.
Türkiyenin ve Avrupanın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji olarak, ileri teknolojiye ve katma değere odaklanmaya devam edeceklerini dile getiren Sarvan, sektörün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmak hedefiyle alanında uzman kadroyla birlikte hızla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.


26 Nisan'da vizyona girecek yeni filmler 26 Nisan'da vizyona girecek yeni filmler
Adıyaman'da evden cephanelik çıktı Adıyaman'da evden cephanelik çıktı
Günde en az 2 su bardağı süt dişleri güçlendiriyor Günde en az 2 su bardağı süt dişleri güçlendiriyor
Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: Sokak hayvanları köyü Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: Sokak hayvanları köyü
Başkan Yüksel Bayrak: "3600 ek gösterge herkes için hayata geçsin" Başkan Yüksel Bayrak: "3600 ek gösterge herkes için hayata geçsin"