Cyber Anadolu Siber Güvenlik Programı Tamamlandı


Eğitim 24.02.2020 21:47:00 0
Cyber Anadolu Siber Güvenlik Programı Tamamlandı
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen Cyber Anadolu kapsamında Şubat 20-23 tarihleri arasında Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (SİBEM) ev sahipliğinde düzenlendi. Program kapsamında katılımcılara Temel Ağ Güvenliği, Machine Hacking, Siber İstihbarat ve web uygulama güvenliği eğitimleri verildi. Eğitim sonunda siber güvenlik yeteneklerinin gösterildiği CTF yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada ilk dörtte giren katılımcılar Haziranda yapılacak Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecekler.
SİBEM Müdürü Dr. Süzen, Cyber Anadolu programı ile ilgili “Cyber Anadolu Siber güvenlik programına Isparta, Antalya ve Konya’dan katılımlar oldu ve 4 gün boyunca siber güvenlik eğitimi verildi. Katılımcılara aldıkları eğitimleri kişisel çıkar gütmeden ve Etik kurallar çerçevesinde uygulamaları gerektiğini belirttik. Emeği geçen eğitmenlere ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.
 

 
Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.