ÇYDD Kilis Şubesinde ilk genel kurul

KilisteEkim ayından bu yana faaliyet göstermeye başlayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kilis Şubesi olarak ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.


Gündem 26.03.2021 11:00:00 0
ÇYDD Kilis Şubesinde ilk genel kurul

KİLİS (İGFA) - Kiliste İsmail Öztürk şube başkanlığındaki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ilk genel kurulunu yaptı.

ÇYDD Kilis Şube Başkanı İsmail Öztürk, yeni kurulmuş olmalarına rağmen gerçekleştirdikleri çalışmalarda bugüne kadar 24 lise ve üniversite öğrencisine burs verildiğini ve toplamda 40 bin liranın üzerinde ödeme yapıldığını kaydetti.

Geçmişte sınır ötesi saldırıların, mülteci akınının ve şimdi de salgının olumsuz etkilerinin en şiddetli görüldüğü illerden olan Kilisin bir çocuğun eğitim giderlerini karşılamakta zorluk çektiğine dikkati çeken Başkan Öztürk, önümüzdeki dönemde verilecek desteklerde mevcut rakamın 100 bin lirayı aşmasını hedeflediklerini söyledi. Öztürk, fırsat eşitsizliği nedeniyle eğitimi tamamlayamayan tek bir öğrenci kalmayıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ