DAŞDÖNER'LE HALK OTOBÜSLERİNDE YENİLİKLER BİTMİYOR


Gündem 29.10.2019 12:39:00 0
DAŞDÖNER

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi, Faruk Daşdöner ve arkadaşlarının döneminde teknolojinin nimetlerinden faydalanarak çağdaş hizmetlerle Isparta halkını buluşturuyor. Yeni alınan son teknonoljik körüklü otobüs ile koordinasyon merkezi sistemi törenle hizmete sunuldu. Yakında toplu taşıma cep telefonu uygulaması hizmete girecek.

Isparta Belediyesi’nin kontrolü altındaki Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, önemli yeniliklere imza atıyor. Faruk Daşdöner ve arkadaşlarının yönetime geçmesinden sonra teknolojinin nimetleri ile tanışıp Isparta halkını çağdaş hizmet uygulamaları ile tanıştıran Halk Otobüsleri Kooperatifi, bünyesine son model, çevre dostu Mercedes marka körüklü otobüs kazandırdı. Yeni alınan son model otobüs ile otobüsleri bilgisayardan takip ve yönetme ihtiyacı için kurulan korodinasyon merkezi sistemi törenle hizmete sunuldu.

Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde dün gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, oda başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlar, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk, Belediye Başkan Yardımcıları ile ilgili birim müdürleri, kooperatif ortakları, şoförler ve misafirler katıldı.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kooperatif olarak toplu taşımada modern ve çağdaş hizmet hedefinde olduklarını belirterek “sınıfında en iyi olan bir markanın otobüsünü kooperatifimize kazandırdık. Yaşlılarımız ve engellilerimizin ulaşımına uygun, çevre dostu bir otobüs. Yeni nesil otobüs olması dolayısıyla yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu otobüsümüzde yangınlara karşı otomatik yangın söndürme sistemi bulunuyor. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz” diye konuştu.

Kooperatif Başkanı Daşdöner, Koordinasyon Merkezi’ni de hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “gelen şikayetleri gözönünde tutarak ana duraklara kamera sistemi kurduk. Araç takip sistemi ile araçların otobüslere yönlendirilmesini sağlıyoruz. Halkımızın durakda bekleme süresini 10 dakikaya kadar düşürdük. Önümüzdeki günlearde topluma taşıma cep telefonu uygulamasına geçiyoruz. Kısa zamanda uygulamaya geçireceğiz. Cep telefonu üzerinden bu hizmekten yararlanılabilecek. Amacımız kaliteli hizmet, güvenli ulaşım” diye sözlerini tamamladı.

Isparta’dan müzik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor Ev hanımlığından sahnelere uzanan yolculuğuyla dikkat çeken Fatma Daldal, ilk klibiyle hem müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı hem de Isparta’nın doğal ve tarihi güzelliklerini Türkiye’ye tanıttı.
Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı Trabzonspor’un, Hesap.com Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde stadyuma giden takım otobüsü Antalya’da taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanma yaşanmazken, kulüp faillerin tespit edilmesini istedi.
Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı Milli Eğitim Akademisinde uygulanacak hazırlık eğitimine alınacak 10 bin öğretmen adayı için asıl ve yedek listeler ilan edildi.
Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 255 milyon 436 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Antalya Trabzonspor karşılaşması 1-1 bitti Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Trabzonspor, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerde Paul Onuachu, maçın son bölümünde penaltıdan yararlanamadı.