Davraz’da, Yüksekte Çalışma ve Kurtarma Eğitimi Verildi


Gündem 20.01.2021 01:32:00 0
Davraz’da, Yüksekte Çalışma ve Kurtarma Eğitimi Verildi

Davraz kayak merkezinde olası olumsuz durumlara merkez personelinin müdahale edebilmesini sağlamak için eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Profesyonel eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde 24 personele yüksekte çalışmanın tüm kuralları ve püf noktaları uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim kapsamında çalışanlara mekanik tesislerde oluşabilecek acil durumlarda vatandaşların can güvenliğini sağlamak adına yapılması gerekenler de anlatılarak telesiyejler üzerinde tatbikat yapıldı. 2 gün süren uygulamalı eğitimler sonrası 24 personel sertifika verildi.

Yurdabak‘tan kırsala konfor dokunuşu Isparta’nın Sütçüler ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçeyi daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şerif Yılmaz Kamu Denetçiliği Görevine Resmen Başladı TBMM Karma Komisyonu tarafından Kamu Denetçiliği görevine seçilen Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Sadettin Kalkan’dan görevi devralarak bugün itibarıyla resmen görevine başladı.
Kaş’ta ruhsatlar tehlikede Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Erman Günay, itfaiye denetimleri sonrası gerekli başvuruları yapmayan turizm işletmelerinin ruhsat iptali riskiyle karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kemer Beldibi’nde 4,7 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenileneceğini açıkladı; çalışmaların turizm sezonuna yetiştirileceğini duyurdu.
Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş