DAVRAZ EĞİRDİR'LE BAŞKA GÜZEL


Turizm 18.02.2020 17:06:00 0
DAVRAZ EĞİRDİR

Davraz Eğirdir’le Başka Güzel

Sömestr tatilinin yoğunluğunu geride bırakan Davraz Kayak Merkezi eşsiz manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Güneşli havanın tadını çıkaran kayak severler pistlerden inerken Eğirdir Gölü’nün muhteşem güzelliğine bakarak kayma şansı buluyorlar. Beyaz ve  mavinin bu eşsiz buluşmasına şahitlik eden yerli ve yabancı turistler ise daha önce böyle bir manzaraya sahip kayak merkezi görmediklerini söylediler.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden olan Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi hafta içi olmasına rağmen yine yüzlerce misafirin tercihi oldu. Davraz’da her yaştan kayakçı ve snowboardcunun yanı sıra sadece manzarayı seyretmeye gelen ziyaretçiler de oldukça fazla. Güneşli havayla birlikte bol bol fotoğraf çekilen ziyaretçiler Davraz’ın bu sakinliğinin tadını doyasıya çıkarıyorlar.

“Davraz, En Güvenli Kayak Merkezi Olma Özelliğini Güçlendiriyor” Davraz Kayak Merkezi Genel Koordinatörü Kubilay Oktay Başyiğit, yüksek rakımı, güçlü konaklama altyapısı, devlet onaylı kamp merkezi kimliği ve en zorlu hava şartlarında dahi üst düzey güvenlik önlemleriyle Davraz’ın Türkiye’nin e
AK Parti'de 108 başkan değişti AK Parti Teşkilat İşleri Başkanlığı, şubat ayında gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre’den bu yana teşkilat yapılanmasında dikkat çekici bir değişim sürecine imza attı.
Davraz Kayak merkezinde yeni ücret tarifesi duyuruldu Türkiye'de Isparta’nın önemli kış turizm noktalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi, 2025–2026 kış sezonu için geçerli olacak bilet ve otopark ücretlerini açıkladı.
İnek Sütü Toplama Azaldı, Ürün Çeşitliliği Arttı Ticari süt işletmelerince Ekim ayında toplanan inek sütü miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,2 düşerken, yoğurt ile ayran-kefir üretiminde artış yaşandı.
Tavuk eti üretimi artarken yumurta azaldı Ekim 2025’te tavuk eti üretimi yüzde 8,7 artışla 247 bin 392 tona yükselirken, tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,9 düşüşle 1,81 milyar adet olarak gerçekleşti. Ocak–Ekim döneminde ise et üretimindeki artış sürerken, yumurta üretimin