DAVRAZ EĞİRDİR'LE BAŞKA GÜZEL


Turizm 18.02.2020 17:06:00 0
DAVRAZ EĞİRDİR

Davraz Eğirdir’le Başka Güzel

Sömestr tatilinin yoğunluğunu geride bırakan Davraz Kayak Merkezi eşsiz manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Güneşli havanın tadını çıkaran kayak severler pistlerden inerken Eğirdir Gölü’nün muhteşem güzelliğine bakarak kayma şansı buluyorlar. Beyaz ve  mavinin bu eşsiz buluşmasına şahitlik eden yerli ve yabancı turistler ise daha önce böyle bir manzaraya sahip kayak merkezi görmediklerini söylediler.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden olan Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi hafta içi olmasına rağmen yine yüzlerce misafirin tercihi oldu. Davraz’da her yaştan kayakçı ve snowboardcunun yanı sıra sadece manzarayı seyretmeye gelen ziyaretçiler de oldukça fazla. Güneşli havayla birlikte bol bol fotoğraf çekilen ziyaretçiler Davraz’ın bu sakinliğinin tadını doyasıya çıkarıyorlar.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya’da yangın faciası: 6 ölü Antalya’nın Kepez ilçesinde gece çıkan yangın faciaya dönüştü; 5’i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı Marmara, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle 17 il için “sarı” kodlu uyarı yapıldı.
Antalya’da yangın faciası 5’i çocuk6 kişi hayatını kaybetti Antalya’da yangın faciası 5’i çocuk6 kişi hayatını kaybetti
Mehir Aile Platformu Isparta İl Temsilcisi Gonca Kayacan’ın Bayram Mesajı Rahmet, bereket ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, gönüllerimizi birleştiren bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.