DAVRAZ EĞİRDİR'LE BAŞKA GÜZEL


Turizm 18.02.2020 17:06:00 0
DAVRAZ EĞİRDİR

Davraz Eğirdir’le Başka Güzel

Sömestr tatilinin yoğunluğunu geride bırakan Davraz Kayak Merkezi eşsiz manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Güneşli havanın tadını çıkaran kayak severler pistlerden inerken Eğirdir Gölü’nün muhteşem güzelliğine bakarak kayma şansı buluyorlar. Beyaz ve  mavinin bu eşsiz buluşmasına şahitlik eden yerli ve yabancı turistler ise daha önce böyle bir manzaraya sahip kayak merkezi görmediklerini söylediler.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden olan Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi hafta içi olmasına rağmen yine yüzlerce misafirin tercihi oldu. Davraz’da her yaştan kayakçı ve snowboardcunun yanı sıra sadece manzarayı seyretmeye gelen ziyaretçiler de oldukça fazla. Güneşli havayla birlikte bol bol fotoğraf çekilen ziyaretçiler Davraz’ın bu sakinliğinin tadını doyasıya çıkarıyorlar.

Ordu Büyükşehir’den yol konforu hamlesi Ordu Büyükşehir’den yol konforu hamlesi
Gaziantep ile Tiran kardeş şehir oluyor Gaziantep ile Tiran kardeş şehir oluyor
Düzce’de sokak köpeklerinin toplanma görüntüleri sosyal medyada tepki çekti Düzce’de sokak köpeklerinin toplanma görüntüleri sosyal medyada tepki çekti
Meriç Nehri’nde Türkiye Kupası kürek yarışları nefes kesti Meriç Nehri’nde Türkiye Kupası kürek yarışları nefes kesti
DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor