DAVRAZ EĞİRDİR'LE BAŞKA GÜZEL


Turizm 18.02.2020 17:06:00 0
DAVRAZ EĞİRDİR

Davraz Eğirdir’le Başka Güzel

Sömestr tatilinin yoğunluğunu geride bırakan Davraz Kayak Merkezi eşsiz manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Güneşli havanın tadını çıkaran kayak severler pistlerden inerken Eğirdir Gölü’nün muhteşem güzelliğine bakarak kayma şansı buluyorlar. Beyaz ve  mavinin bu eşsiz buluşmasına şahitlik eden yerli ve yabancı turistler ise daha önce böyle bir manzaraya sahip kayak merkezi görmediklerini söylediler.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden olan Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi hafta içi olmasına rağmen yine yüzlerce misafirin tercihi oldu. Davraz’da her yaştan kayakçı ve snowboardcunun yanı sıra sadece manzarayı seyretmeye gelen ziyaretçiler de oldukça fazla. Güneşli havayla birlikte bol bol fotoğraf çekilen ziyaretçiler Davraz’ın bu sakinliğinin tadını doyasıya çıkarıyorlar.

Kepez’de “Akdeniz kültür ve Edebiyat Başkenti” çalıştayı düzenlendi Kepez’de düzenlenen Akdeniz Kültür ve Edebiyat Başkenti Çalıştayı, Cem Seymen’in katılımıyla kültür ve edebiyatın kente sağlayacağı katkıları masaya yatırdı.
Motorine indirim yolda Motorinin litre fiyatının, salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 2,44 lira seviyesinde düşmesi bekleniyor.
Daşdöner: “Üyelerimiz Asla Sahipsiz Kalmayacak” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, üyelerine yönelik güçlü destek mesajı verdi.
Isparta’da 16 yıl hapis cezalı hükümlü yakalandı Isparta’da 16 Yıl 2 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı
ANKARA KANTİNCİLER ESNAF ODASI’NDA BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI Ankara Kantinciler Esnaf Odası Başkan Adayı Okan Fırat, yoğun katılımla gerçekleşen Birlik ve Dayanışma Yemeği sonrası meslektaşlarına teşekkür ederek, ortak akıl ve işbirliğiyle esnafın sorunlarına çözüm üretmeye devam…