DAVRAZ EĞİRDİR'LE BAŞKA GÜZEL


Turizm 18.02.2020 17:06:00 0
DAVRAZ EĞİRDİR

Davraz Eğirdir’le Başka Güzel

Sömestr tatilinin yoğunluğunu geride bırakan Davraz Kayak Merkezi eşsiz manzarasıyla konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Güneşli havanın tadını çıkaran kayak severler pistlerden inerken Eğirdir Gölü’nün muhteşem güzelliğine bakarak kayma şansı buluyorlar. Beyaz ve  mavinin bu eşsiz buluşmasına şahitlik eden yerli ve yabancı turistler ise daha önce böyle bir manzaraya sahip kayak merkezi görmediklerini söylediler.

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden olan Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezi hafta içi olmasına rağmen yine yüzlerce misafirin tercihi oldu. Davraz’da her yaştan kayakçı ve snowboardcunun yanı sıra sadece manzarayı seyretmeye gelen ziyaretçiler de oldukça fazla. Güneşli havayla birlikte bol bol fotoğraf çekilen ziyaretçiler Davraz’ın bu sakinliğinin tadını doyasıya çıkarıyorlar.

Emeklilere bayram müjdesi: Ödemeler 14 Mart’ta başlıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliyi ilgilendiren Ramazan Bayramı ikramiyesi ve emekli maaşlarına ilişkin ödeme takvimini açıkladı.
Keskin’den ihracatçılara birlik çağrısı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı ve başkan adayı Ramazan Keskin, Kumluca’da düzenlediği iftar programında ihracatçı firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.
Pansiyonda fuhuş yapıldı iddiası mahkeme kararıyla bozuldu Hakkını Aradı, Kazandı: Antalya İdare Mahkemesi, Kepez Kaymakamlığı’nın 30 günlük kapatma kararını bozdu; Işık, işletmesinin haksız yere suçlandığını vurguladı.
ITSO’dan vergi rekortmeni işletmeye tebrik ziyareti Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, 2024 yılı Gelir Vergisi sıralamasında Isparta genelinde ilk 10’a giren Uğur Pide işletme sahibi Ümit Siyah’ı ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
Şükrü Sözen soruşturmasında yeni dalga: 36 kişiye operasyon Antalya’nın Manavgat ilçesinde, tutuklu eski belediye başkanı Şükrü Sözen dönemine yönelik yürütülen rüşvet, zimmet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında eski belediye başkan yardımcısı, belediye çalışanla