Davut Menkiden İGF Aksaraya ziyaret

Son genel seçimlerde İYİ Partiden milletvekili aday adayı olan Davut Menki, Aksaray basınında faaliyet gösteren Anadolu Sesi Gazetesi ve Aksaray Olay Haber ile İGF İl Temsilciliğini ziyaret etti.


Gündem 14.02.2021 16:00:00 0
Davut Menkiden İGF Aksaraya ziyaret

AKSARAY (İGFA) -  MHPde uzun yıllar yürüttüğü siyasi kariyerini il başkanlığı ile taçlandıran Davut Menki, Meral Akşenerin genel başkanlığını yaptığı İYİ Partiye geçmiş ve genel seçimlerde aday adaylığını açıklamıştı.

Aksaray siyasetinin köşe taşlarından, genel seçimlerde İYİ Partiden milletvekili aday adayı olan Avukat Davut Menki, Coğlaki mahallesi muhtarlığı adaylığını gerçekleştiren Cumali Kandemir ve partililerin da olduğu heyet İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Aksaray İl Temsilciliği ile Anadolu Sesi Gazetesini ziyaret etti.

Anadolunu Sesi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İGF Türkiye Cumhuriyetleri Koordinatörü Cevat Boysak ile Aksaray Olay Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve İGF Aksaray İl Temsilcisi Ayşe Alp’e konuk olan ziyaretinde konuşan Davut Menki, siyaset yapmaya İYİ Partide devam edeceğini söyledi.

Anadolunun Sesi Gazetesi, Aksaray Olay Haber sitesi ve İGF ailesini tebrik eden Davut Menki, “Basın olmazsa olmazlarımızdandır. İşinizin zorluğunu en yakından bilenlerden birisiyim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum”dedi.

 

Anadolunun Sesi Gazetesi, Aksaray Olay Haber sitesi ve İGF ailesi olarak Davut Menki ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.






Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
Merkez faizi sabit bıraktı! Merkez faizi sabit bıraktı!
Aktiffelsefe 35 yaşında Aktiffelsefe 35 yaşında
O kişilerin ehliyetinde sorun yok! O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Lalapaşa'da 5 düzensiz göçmen yakalandı Lalapaşa'da 5 düzensiz göçmen yakalandı