Gündem

Gündem Haberleri

Davutoğlu Fethiyede

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yoğun bir kabalalık tarafından karşılandı. Genel Başkan Davutoğlu’na Yörük kasketi ve yağlığı hediye edildi.


Gündem 24.02.2021 13:30:00 0
Davutoğlu Fethiyede

MUĞLA (İGFA) - Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partisinin İlçe Başkanlığının gerçekleştireceği ilk olağan genel kuruluna katılmak üzere katılmak üzere Fethiyeye geldi.

Davutoğlu, Muğla Fethiye girişinde çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Bodrum Milas Havaalanında karşılanan Davutoğlu, Fethiye’ye kısa sürede gelip, önce Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret edeceği ve ardından partisinin ilçe binasının açılış törenini gerçekleştirip, Sanayi Çarşısında esnaf ziyareti yapacağı öğrenildi.

Saat 14.00’da Gelecek Partisi’nin 1. Olağan Genel Kuruluna katılacak Davutoğlu’nun bu kongrede Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.










İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı