Delta varyantı Amerika’da yaygınlaşıyor


Gündem 17.07.2021 18:30:00 0
Delta varyantı Amerika’da yaygınlaşıyor

ABDli yetkililer COVID-19un Delta varyantının dünya çapında baskın hale geldiğini belirtti. Yetkililer ABDde aşılanmamış insanlar arasında ölüm artışı yaşandığına da dikkat çekti.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri Direktörü Rochelle Walensky, ülkede COVID-19 vakalarının önceki haftaya göre yüzde 70, ölümlerin ise yüzde 26 arttığını açıkladı. Yine ülkenin düşük aşılama oranlarına sahip bölgelerinde salgınların meydana geldiğini ifade etti.

ABD’nin önde gelen salgın hastalık uzmanı Anthony Fauci de Delta varyantının dünya genelinde 100 kadar ülkede görüldüğünü ve artık baskın varyant haline geldiğini söyledi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı