DEMİREL'İN ISPARTA'DAKİ VELİHATI BAKIN KİMMİŞ


Yaşam 17.06.2020 01:28:00 0
DEMİREL

Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Isparta'ya hizmet varisi olarak kendine AK Parti Isparta milletvekili Recep özel'i seçtiğini öğrendik.

Rahmetli Süleyman Demirel'e ve Milletvekili Recep Özel'e yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre 2004 yerel seçimlerinde Atabey Belediye Başkanı olarak seçilen Tevfik Atasoy, İslamköy Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Lokman Gökmen ve o zaman bir yıllık Milletvekili olan AK Parti Isparta milletvekili Recep özel ile beraber Süleyman Demirel'in Ankara Güniz sokakta bulunan evine ziyarete gitmişler...

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e Isparta'ya hizmet noktasında bir talepinin olup olmadığını sormak amaçlı yapılan ziyarette önemli bir sohbet gerçekleştiğini' Milletvekili Özel'i Atabey ve İslamköy belediye başkanlarını karşısında görmekten son derece mutlu olduğu söyleyen Demirel, Milletvekili Özel ile uzun süre sohbet ederek Isparta hakkında bilgi alışverişinde bulunmuş.

"Süper bir hafızaya sahip olan Süleyman Demirel, Milletvekili Özel'in neredeyse bütün sülalesini, dedelerini tanıdığını ailesini sevip saydığını kendisine söylemiş.

Bugüne kadar Isparta'ya ben hizmet Yaptım, bundan sonra Isparta'ya hizmeti sen yapacaksın diyerek Memleket sevadalısı adam gözünden belli olur demiş ve siyaset ile ilgili deneyimlerini paylaşmış.

ÖZEL HABER


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı
Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de