Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu'dan eski Dyp'lilere çağrı


Siyaset 16.05.2020 02:09:00 0
Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu

ISPARTA Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Marulcu, Isparta'daki eski Dyp'lilere çağrıda bulundu.

Merhum 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kurucusu olduğu Demokrat Parti’de bayrağı taşıma görevini üstlenen Başkan Marulcu ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Marulcu, Belediye İşhanında bulunan parti binasından bir afiş astırarak, Ispartalılara çağrıda bulundu. Başkan Marulcu; ‘Tüm hemşerilerimizi yuvamıza davet ediyoruz. Burası baba ocağıdır. Ispartamızın evladı, yıllarca memlekete çok değerli hizmetlerde bulunun merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in kurucusu olduğu partimize tüm Ispartalı kardeşlerimizi sahip çıkmaya çağırıyoruz’ dedi.

Burdur’da Dikkat Çeken Rakamlar! Vali Bilgihan Uyardı Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 112 Acil Çağrı Merkezi’nin asılsız ihbarlarla meşgul edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “112’yi aslına ve işlevine uygun kullanalım” çağrısında bulundu.
Kaş ve Batı Akdeniz İçin Kritik Uyarı: Sel, Hortum ve Dolu iski Meteoroloji değerlendirmelerine göre Perşembe sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ve Kıyı Ege’de kuvvetli sağanak etkili olacak. Kaş başta olmak üzere Antalya’nın batı ilçelerinde ani sel, su baskını ve hortum riski bulunuyor
AK Kadınlardan Zeynep Güneş’e Güçlü Destek AK Parti Kadın Kolları’nın “Köklerden Geleceğe” Çalıştayı sonrası, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e yönelik sosyal medya paylaşımına tepkiler büyüdü.
Hafta Ortası Yağış, Hafta Sonu Bahar! Meteoroloji, yurt genelinde sağanak ve kuvvetli rüzgâr uyarısı yaptı. Antalya, Isparta ve Burdur’da Perşembe günü yağış beklenirken, Pazar günü sıcaklıklar artacak ve bahar havası etkili olacak.
Isparta elması İçin tarihi adım: Başkan Hüdai Şahin Mısır’dan müjdeyle döndü Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu ile birlikte Mısır’da düzenlenen üst düzey iş forumlarına katılarak bölge ekonomisi için kritik temaslarda bulundu.