Gündem

Gündem Haberleri

Denizli Buldanda çifte açılış

Denizlide Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in seçim vaatlerinden biri olan Yenicekent Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis ile Güroluk Sosyal Tesisi’nin açılışı gerçekleştirildi.


Gündem 26.03.2021 19:00:00 0
Denizli Buldanda çifte açılış

DENİZLİ (İGFA)- Yenicekent Mahalle sakinlerinin yıllardan beri talep ettikleri kapalı pazaryeri ve sosyal tesise kavuştu.  Hizmete giren kapalıpazar yeri ve sosyal tesis 3 bin 722 metrekarelik alandan oluşuyor. Pazaryerinin bir bölümünün üstü kapatılarak, her hafta Cuma günleri kurulan pazarcı esnafının hizmetine sunuldu. Haftanın diğer günlerinde ise  sosyal tesis olarak hizmet verecek olan Kapalı alanda, mahalle sakinleri  düğün, sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabilecek. 

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pazaryeri ziyareti sonrasında Yenicekentli esnafı ziyaret etti, istek ve taleplerini dinledi. Esnafa, dezenfektan ve maske dağıtıldı. Yenicekent Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis açılışının ardından Güroluk Mahallesi’ne geçen Başkan Şevik, burada da Sosyal Tesis açılışını gerçekleştirdi. Her mahalleye bir sosyal tesis yapacakların altını çizen Başkan Şevik, Güroluk Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Şevik açılışın ardından Muhtar Mehmet Emirdağ ile birlikte mahalleyi gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti, giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK