Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolandan MHPye 52. yıl ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHPin 52. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetimini ziyaret etti.


Gündem 10.02.2021 14:00:00 0
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolandan MHPye 52. yıl ziyareti

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetimini ziyaret etti. Görevine yeni başlayan İl Başkanı Gökalp ve yönetimini kutlayan Başkan Zolan, insanları ayırt etmeden hizmet etme anlayışının daim olmasını diledi. Başkan Zolan, MHPnin 52. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, kurulduğu günden beri milletin değerleri ve ülkenin geleceği konusunda en üst düzeyde çalıştığını ifade etti.

MHP İl Başkanı Gökalp ise, partilerinin kuruluş yıldönümü olmasından dolayı kendileri için önemli bir gün olduğunu belirterek, "Cumhur İttifakında inşallah sonuna kadar beraberiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Çok güzel hizmetler yapıyorsunuz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızla beraber, biz de burada temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Allah hepimizin yolunu açık esin, başarılara ulaştırsın, muvaffak eylesin" ifadelerini kullandı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!