Denizli Büyükşehirde toplu sözleşme sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünde çalışan PERAŞ personelinin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.


Gündem 3.02.2021 15:54:00 0
Denizli Büyükşehirde toplu sözleşme sevinci

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi ile bünyesindeki DESKİ’de çalışan PERAŞ AŞ personelinin 1nci dönem 2021-2022 Toplu İş Sözleşmesi Öz-Güven-Sen ve Hizmet-İş Sendikası ile imzalandı.

Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Başkan Osman Zolan,  Genel Sekreteri Mustafa Ünal, HAK-İş Başkan Vekili Hüseyin Öz, Öz-Güven-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yalçın, PERAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş ve Ali Aydın ile Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı.

Hizmet-İş Genel Başkan Vekili Öz, toplu iş sözleşmesinin sendika, çalışanlar ve Büyükşehir Belediyesi için hayırlı olmasını diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PERAŞ şirketinde 2 bin 818 çalışanı kapsayan Hizmet İş ve Öz-Güven-Sen sendikaları ile yaptıkları sözleşmeyi imzaladıklarını belirtirken, " Sendika işçilerimizin en doğal hakkıdır. Bu noktada sendika temsilcilerimiz ve bizler işçilerimize verilebilecek en üst seviyede imkanlar için gayret ediyoruz. Denizli’ye yapmış olduğumuz tüm işlerde, çalışanlarımızla birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle yapılan hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik. Yarınımız, bugünümüzden daha güzel olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Öz-Güven-Sen ve Hizmet İş Sendikaları ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.


Hızlı trenlerde bayram hediyesi Hızlı trenlerde bayram hediyesi
TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim! TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim!
Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu
Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı