Denizli Merkezefendi Orkestrasından çevrim içi konser

Denizlide Merkezefendi Belediyesi Orkestrası, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinden çıkmayan vatandaşlar için online konser verdi.


Gündem 8.02.2021 11:00:00 0
Denizli Merkezefendi Orkestrasından çevrim içi konser

DENİZLİ (İGFA) - Merkezefendi Belediye Orkestrası, pandemi döneminde de kültür sanat çalışmalarını sürdürüyor. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlar çevrim içi konsere yoğun ilgi gösterdi. Orkestra solisti Tayfun Tunçun birbirinden güzel türkü ve şarkıları seslendirdiği konserde, sanatçı Oğuz Aksaç ve Tanju Güneş de yer aldı. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, pandemi döneminde vatandaşlara moral olmak istediklerini belirterek, "Merkezefendiyi sanat ve sanatçıyla buluşturacağımıza ilişkin sözümüz vardı. Bu söz bizim için çoğu yapısal projeden daha önemli. Her çocuğumuz enstrümanla buluşsun, tanışsın ve enstrümana dokunsun istiyoruz. Hedefimiz Çocuk Senfoni Orkestrası kurmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Pandemi biter bitmez vatandaşlarımızla mahallelerimizde konserler vermek istiyoruz" diye konuştu.


Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi
Lonca 9. dönemi 8 girişimciyle tamamladı Lonca 9. dönemi 8 girişimciyle tamamladı
BUTGEM’de istihdam odaklı protokol imzalandı BUTGEM’de istihdam odaklı protokol imzalandı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı