Denizli Pamukkale, Kızılaya kan verdi

Denizlide Pamukkale Belediyesi çalışanlarından Kızılay’a kan desteği geldi.


Gündem 10.02.2021 14:00:00 0
Denizli Pamukkale, Kızılaya kan verdi

DENİZLİ (İGFA) - Türk Kızılayının yurt çapında başlattığı “Sen Kan ver, Kızılay Can versin” kampanyası çerçevesinde Kızılay Kan Bağışı tırı Pamukkale Belediyesi ana hizmet binasında açıldı. Belediye çalışanları burada kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de kan bağışında bulundu. “Kan bağışı çok önemli” diyen Başkan Örki, şu anda hastanelerimizde tedavi görmekte olan belki ameliyat sırası bekleyen çok fazla insan olduğunu belirterek, "Böyle bir durumda kan can kurtarıyor. Daha geçtiğimiz günlerde kendi ailem içerisinde kan ihtiyacımız olduğunda hemen orada Kızılay işbirliği ile bizim bir şey söylememize gerek kalmadan hayırsever bir vatandaşımızın bağışladığı kan imdadımıza yetişmişti. Orada kendimi çok mutlu ve güvende hissetmiştim, çünkü devletimiz bizim yanımızdaydı. Bugün bu vesile ile ben vatandaşımıza kan vermesi konusunda tavsiyede bulunmak istiyorum ve herkesi kan bağışına davet ediyorum" dedi. Gün boyu devam eden kan bağışına Pamukkale Belediyesi çalışanları büyük ilgi gösterdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı