Denizli, Tekstil Makinelerine ev sahipliği yapıyor

Denizlide Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’nin ilk yerli ve milli temalı 3. Ege Tekstil Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.


Gündem 26.03.2021 17:30:00 0
Denizli, Tekstil Makinelerine ev sahipliği yapıyor

DENİZLİ (İGFA)- Denizlinin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde (EGS) açıldı. 

Fuarı ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, boya ve apre makineleri, dokuma ve örme makineleri, tekstil baskı teknolojileri ve tekstil kimyasalları, nakış makineleri, konfeksiyon makinelerinin sergilendiği stantları inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. Katılımcıların tamamının yerli üretici olmasının büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu dikkati çeken Başkan Osman Zolan, yerli tekstil makine ve teknoloji üreticilerinin yer aldığı fuarın sanayicilere ve ülkeye güzellikler getirmesini diledi.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli temalı 3. Ege Tekstil Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’na 8’i Denizli’den 90’a yakın firmanın katıldı.


Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek