Denizlide 3 yıllık cinayeti DNA ele verdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında yakalanan şahsın DNAsı 3 yıl önce işlenen cinayetle eşleşti.


Gündem 25.03.2021 16:30:00 0
Denizlide 3 yıllık cinayeti DNA ele verdi

DENİZLİ (İGFA)- Pamukkaleye bağlı Yeniköy Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayları sonrası Jandarma tarafından çalışmalar yapıldı. Kendilerini Kaymakamlık personeli olarak tanıtıp odun-kömür yardımı yapacakları bahanesiyle hırsızlık yaptığı öne sürülen 19 yaşındaki K.K., 24 yaşındaki A.D.ve 34 yaşındaki S.K., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Pamukkale ve Çardak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan bir operasyon sonucunda paralarla birlikte yakalandı. 7 faili meçhul olay aydınlatılırken, şüpheli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Olay sonrasında şüpheli şahıslardan kan ve DNA örnekleri alındı. Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca yapılan analizlerde S.K. isimli şahıstan alınan DNA örneğinin; İzmir’de 2014 yılında meydana gelen kasten yaralama olayı, 2018 yılında meydana gelen kasten adam öldürme olaylarında kullanılan tabanca üzerinden alınan DNA örnekleri ile eşleşti. 7 yıl sonra DNA örneğinden şüpheli şahıs tespit edildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı