Denizlide YENİMEDYADERin anket sitesi yayında

Denizlinin öncü internet haber sitelerinin bir araya gelerek kurdukları YENİMEDYADERin (Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği) www.DenizliAnket.com sitesi yayına girdi.


Gündem 12.03.2021 15:00:00 0
Denizlide YENİMEDYADERin anket sitesi yayında

DENİZLİ (İGFA) - DenizliAnket ile Denizlili vatandaşların nabzını tutmayı amaçladıklarını söyleyen YENİMEDYADER Başkanı Serkan Urgancı, öncelikli görevlerinin sorumlu yayıncılık gereği Denizli halkının görüşlerini kamuya yansıtmak olduğunu söyledi. DenizliAnkette ilk olarak okurların ilçe belediyeleri hakkındaki görüşlerini yansıtmaya çalışacaklarını ifade eden Başkan Urgancı, YENİMEDYADER üyelerinin aylık 10 milyonu aşan okunma sayısını göz önüne alındığında, yoğun katılımlı ve genel eğilimi yansıtacak sonuçlar almayı beklediklerini kaydetti.

DenizliAnketteki vatandaşların görüşlerinin toplam kaliteyi de yükselteceğini belirten Başkan Urgancı, "Belediye başkanları 2 yıldır görev başındalar. Anket sonuçlarının belediye başkanlarına da referans noktası olacağını ve toplam kaliteyi artıracağını düşünüyoruz. İlk anketi kentimizin en büyük ilçesi olan Pamukkale ile başlatıyoruz. Sonrasında nüfusa göre büyükten küçüğe doğru devam edeceğiz" diye konuştu. 

Öte yandan anketlerin manipülasyona karşı güvenli olduğunun da altını çizen Urgancı, "DenizliAnket yazılımında güvenliği ön planda tuttuk. Anket sistemi, son yazılım teknolojisi 128 bit şifreleme ile korunuyor. Sonuçlara dışarıdan müdahale edilemiyor. Ankete katılan okurlarımızın IP adreslerini biz dahil kimse göremiyor. Amacımız net sorularla reel sonuçları alabilmek" dedi.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler