Gündem

Gündem Haberleri

Denizliden 8 Mart mesajları

Denizlide Vali Ali Fuat Atik ile merkez ve ilçe belediye başkanları yayınladıkları mesajlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.


Gündem 8.03.2021 13:00:00 0
Denizliden 8 Mart mesajları

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Valisi Ali Fuat Atik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, kadınların toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun temelini oluşturan ailenin en önemli mihenk taşı olduğunu ifade ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sevgiyi, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın başarılarını kutladığımız önemli bir gün olarak kutlandığını söyledi. Mesajında kadına yönelik şiddetin sona ermesi yönünde duyarlılık vurgusu da yapan Vali Atik, "Kadınlarımızın bizim için çok kıymetli ve önemli olduğunu bir kez daha belirtirken bizi biz yapan, sevginin, şefkatin temsili olan kadınlarımızın, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutluyor, en derin saygılarımı sunuyorum" dedi.

MERKEZEFENDİDEN EMEKÇİ KUTLAMA

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü yayımladığı mesajla kutladı. Kadınların karşılaştığı şiddetin, cinayetin, tacizin ve tecavüzün ortadan kalktığı, kadınlarımızın sosyal, sanatsal, akademik ve ekonomik alanda elde ettikleri başarılarla, katkılarla anıldığı bir hayat, bir dünya dileyen Başkan Doğan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI: "DÜNYA KADINLARLA GÜZELLEŞİYOR"

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ise mesajında, dünyanın kadınların varlığı ile güzelleştiğini ifade ederek, geleceğin de kadınların emekleri ile şekillendiğini söyledi. Başkan İnamlık, "Toplumumuzun yapısını güçlendiren, hayatımızın her anına dokunan, anlamlandıran ve güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” dedi.






ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular