Denizlinin iyilik melekleri derman oluyor

Denizlide 2017 yılında faaliyete geçen Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar 40 binden fazla vatandaşın imdadına yetişti. Büyükşehir Belediyesi, 40 binin üzerindeki vatandaşı 532 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman oldu.


Gündem 8.02.2021 13:00:00 0
Denizlinin iyilik melekleri derman oluyor

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 6 yıldır faaliyette olan Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, 40 binden fazla vatandaşa ulaştı.

Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım ve sağlık hizmetine ihtiyaç duyanlar başta olmak üzere bugüne kadar binlerce vatandaşın yüzünü güldüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, kuruluşundan bu yana, 18 bin 967 kişiye evde bakım, 15 bin 63 kişiye de evde sağlık ve 6 bin 346 kişiye de hasta nakil hizmeti vererek ihtiyaç sahibi toplamda 40 bin 376 vatandaşın imdadına koştu. Vatandaşları belirli aralıklarla ziyaret eden ekipler 40 binin üzerindeki vatandaşı 532 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezinin sadece kent merkezinde değil, 19 ilçe ve 616 mahallede canla başla hizmet verdiğini söyledi. Denizlinin tamamında ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Zolan, "Denizli’de kimse ben sahipsiz kaldım’ demesin. Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere bildirin. Belediyecilik faaliyetlerimizin yanında sosyal belediyecilik anlayışımızı en üst seviyede başarı ile sürdürmeye devam eden çalışan arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var