Gündem

Gündem Haberleri

DEPREM BURDUR'DA HİSSEDİLDİ


Gündem 16.06.2020 22:21:00 0
DEPREM BURDUR

Saat 22:18 sularında merkez üssü Burdur Başmakçı olan 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 4,2 km derinlikte meydana gelen 3,8 büyüklüğündeki deprem özellikle yakın yerleşim yerlerinde çok daha şiddetli hissedilirken vatandaşlar sokaklara çıktı.

Burdur merkezde de hafif şiddette hissedilen deprem vatandaşlarda korku ve endişeye sebep oldu. 

Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Davraz kayak merkezi’nde turizm altyapısı güçleniyor Isparta Valiliği, Davraz Kayak Merkezi’nde hayata geçirilen yeni yatırımlarla turizm altyapısını güçlendirirken, ziyaretçi güvenliğini artırmayı ve bölgesel turizm ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
Antalya Manavgat’ta alkollü sürücüye 390 bin tl ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada 116 promil alkollü olduğu belirlenen ve ehliyeti daha önce alkollü araç kullanmaktan alınan sürücü, üçüncü kez direksiyon başında yakalandı.
Serik’te Ramazan şöleni coşkusu Antalya Serik’te Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen Ramazan Şöleni, çocukların neşesi ve vatandaşların yoğun katılımıyla bayram havasında geçti.