Gündem

Gündem Haberleri

DEPREM BURDUR'DA HİSSEDİLDİ


Gündem 16.06.2020 22:21:00 0
DEPREM BURDUR

Saat 22:18 sularında merkez üssü Burdur Başmakçı olan 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 4,2 km derinlikte meydana gelen 3,8 büyüklüğündeki deprem özellikle yakın yerleşim yerlerinde çok daha şiddetli hissedilirken vatandaşlar sokaklara çıktı.

Burdur merkezde de hafif şiddette hissedilen deprem vatandaşlarda korku ve endişeye sebep oldu. 

Isparta SEGE-2025’te 3. kademeye geriledi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan SEGE-2025 raporuna göre Isparta, bir önceki çalışmada bulunduğu 2. kademeden 3. kademeye düştü. Kent, 0,420 endeks puanıyla Türkiye genelinde 25. sırada yer aldı.
Davraz’da 4 kece kal, 3 gece öde kampanyası başladı Barida Hotels Davraz tarafından hayata geçirilen “4 Gece Kal, 3 Gece Öde” kampanyası, hem kayak tutkunlarına hem de konforlu bir kış tatili arayan misafirlere önemli avantajlar sunuyor.
Antalya Kapıçay barajı 100’de yüz doldu DSİ Finike Müdürlüğü, barajın tam kapasiteye ulaşmasıyla dolu savak sisteminin devreye alındığını, fazla suyun baraj güvenliği kapsamında kontrollü ve planlı şekilde tahliye edildiğini açıkladı.
Kar Yeniden Geliyor! 60 Şehre Kar Yağışı Uyarısı Yapıldı: Kar Yağışı Nedeniyle Sömestr Uzar mı? Meteoroloji ve AKOM’un peş peşe yaptığı uyarılara göre Türkiye genelinde sıcaklıklar hızla düşecek. 33 il bugün, 60 il ise yarın için sarı kodlu alarm verildi. İstanbul’da pazartesi günü karla karışık yağmur, salı günü hafif kar b
Kurucu İsimlerden Antalya Teşkilatına Rehberlik AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, partinin kurucu ve emektar isimleriyle bir araya gelerek Antalya teşkilatının çalışmaları ve gelecek hedeflerine ilişkin istişarelerde bulundu.