Dere: Zincir marketle rekabet çok zor


Gündem 15.12.2019 23:10:00 0
Dere: Zincir marketle rekabet çok zor

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların zincir marketler karşısındaki mağduriyetini giderecek yasa teklifinin vakit kaybetmeden meclise sunulması gerektiğini vurguladı. Esnaf ve sanatkarların zincir marketlerin haksız rekabetiyle baş edecek gücü kalmadığını kaydeden Başkan Dere, "Perakende Kanunu'nda yapılacak düzenlemeleri dört gözle bekliyoruz" dedi. 

 

Başkan Aydın’dan Demirel’e ziyaret Siirt’in Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Isparta’daki Süleyman Demirel Anıt Mezarı’nı ziyaret ederek 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için dua etti.
RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.