Dere: Zincir marketle rekabet çok zor


Gündem 15.12.2019 23:10:00 0
Dere: Zincir marketle rekabet çok zor

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, esnaf ve sanatkarların zincir marketler karşısındaki mağduriyetini giderecek yasa teklifinin vakit kaybetmeden meclise sunulması gerektiğini vurguladı. Esnaf ve sanatkarların zincir marketlerin haksız rekabetiyle baş edecek gücü kalmadığını kaydeden Başkan Dere, "Perakende Kanunu'nda yapılacak düzenlemeleri dört gözle bekliyoruz" dedi. 

 

Haberimiz Sonrası Sahaya İndi: Karayolları Bölge Müdürü Keçiborlu’da Batı Akdeniz’de iller arası adil çalışma eleştirilerinin hedefindeki Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu, yapılan haberin ardından bölge turuna başladı. Sarıoğlu bugün Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde temaslarda bulundu.
Feslikan yaylası beyaza büründü Kar yağışıyla beyaza bürünen Feslikan Yaylası’nda kışın sessizliği ve Toroslar’ın asaleti kartpostallık manzaralar oluşturdu.
BAŞDEĞİRMEN’DEN TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isbaş Isparta 32 Spor’un Arnavutköy yenilgisi sonrası yönetime yönelik tepkilere sağduyu çağrısı yaparak, “Bu takım hepimizin, yeni bir ekip çıkana kadar yönetime saygı göstermeliyiz” de
SDÜ Öğrencilerinden “Birlikte Kültür Yolunda” Projesi SDÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin hayata geçirdiği “Birlikte Kültür Yolunda” projesiyle, engelsiz gezi anlayışı çerçevesinde öğrenciler ve dezavantajlı bireyler bir araya gelerek sosyal uyuma güçlü bir mesaj verdi.
Eğirdir öğrenci yurdu’nda sona yaklaşıldı Isparta Eğirdir’de yapımı süren 578 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu’nun yüzde 96’sı tamamlandı. İncelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, modern yurdun en kısa sürede öğrencilerin hizmetine sunulacağını beli