DEVA Bölge Koordinatörü’nden Batman vurgusu

DEVA Partisi Bölge Koordinatörü İkram Dinçer, partisinin il ve ilçe yönetimi ile Batman’da bir araya gelirken, genel merkezin şehri önemsediğine dikkat çekti.


Gündem 19.02.2021 11:30:00 0
DEVA Bölge Koordinatörü’nden Batman vurgusu

BATMAN (İGFA)-  Düzenlenen toplantıda konuşan Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, genel merkezin önem verdiği Batman’da partiye çok ciddi bir teveccüh olduğunu kaydederken, pandeminin etkisini azaltması ile birlikte saha ziyaretlerine ciddi oranda ağırlık vereceklerini söyledi.

Bölge Koordinatörü İkram Dinçer ise Batmanın Güneydoğu’nun tam anlamıyla siyasi bir özeti olduğunu söylerken, "6 ilçemizin tamamında teşkilatlanma çalışmaları tamamlandı. Sıra Beşiri, Kozluk, Hasankeyf ve Gercüş ilçelerimizde yapılacak olan kongrelere geldi. Birkaç ay içerisinde bu kongreleri de tamamlayacağız ve Türkiye’nin, Batman’ın mevcut durumdan çok daha iyisini hak ettiğini vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz” dedi.


Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı!  Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı! 
Bursa’nın o ilçesi Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yer aldı! Bursa’nın o ilçesi Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yer aldı!
Çayırovalılardan Başkan Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Çayırovalılardan Başkan Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
AK PARTİ VE MHP BURDUR İL BAŞKANLARI GÜNDEMİ BİRBİRİNİ SUÇLADILAR Burdur siyaset sahnesinde sular durulmuyor. Burdur’un bir siyasi abisi büyüğü olmadığı için bir türlü bir araya gelemeyen AK PARTİ ve Milliyetçi Hareket Partisi seçim sonrası birbirlerini suçlayan açıklamalarla gündemi olumsuz yön
Malatya Büyükşehir Belediyesinde seçimin ardından ilk meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediyesinde seçimin ardından ilk meclis toplantısı