DEVA Partisi Bursa Mudanya’da hizmet binasını açtı


Gündem 2.07.2021 11:00:00 0
DEVA Partisi Bursa Mudanya’da hizmet binasını açtı

Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Dr. Dilek Durakın kurucu başkanlığındaki Mudanya’da ilçe binasının açılışını Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktarın katılımıyla yaptı.

BURSA (İGFA) - Bursanın Mudanya ilçesinde örgütlenme çalışmalarını tamamlayan DEVA Partisi, Halitpaşa Mahallesi Fuat Paşa Sokak Orta Cadde No:12‘deki İlçe Başkanlığı binasının açılışını Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoyun katılımıyla gerçekleştirdi.

Bursa İl Başkanı Serkan Özgözün yanı sıra çevre ilçe başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu açılışa, Mudanyadan da çok sayıda sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Mütareke Müze Evi önünde karşılanan partinin Genel Merkez konukları canlı müzik eşliğinde Fevzi Paşa Caddesi üzerinden parti binasına yürüyerek geldi.

"ÇÖZÜM SİYASETİ İÇİN 603 İLÇEDE TEŞKİLATLANDIK"

Türkiyenin 81 ilinde, 974 ilçesinde kapı kapı dolaşarak 603 ilçede teşkilatlanmalarını tamamladıklarını belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, iyi kadro, iyi program ve iyi yapıyla oluşumları her geçen gün şekillendiğini söyledi. Birlikte karar vermek için yola çıktıklarını kaydeden Oktar, ülkenin çözüm siyasetine ihtiyacı olduğunu söyledi. Aynı zamanda partinin Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığı görevinde bulunan Oktar, teşkilatlardaki Politika Başkanları politikalar üretmeye devam ettiğini anlatarak, "İlk olarak tarım politikamızı belirleyerek Adanadan yola çıktık. Kendi kendine yeten bir ülkenin Devasını hazırladık. 20 ana başlıkta 400 konuğu başlığı belirledik. Bu programları ülke genelinde anlatmaya ve yaymaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"DEMOKRASİ VE ATILIMIN ÖNCÜSÜYÜZ"

Gelecek için siyaset yaptıklarını belirten DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, ilçe binasının ve teşkilatın oluşumunda emeği geçenleri kutladı. Mudanya Kurucu İlçe Başkanı Dr. Dilek Durak ise, Mudanyanın sorunları kadar Türkiyenin sorunlarını da bildiklerini ifade ederek, liyakatli, ortak akıla önem veren, demokrasiye önem veren, özgürlükçü ve hukuka önem veren, özellikle vatanı için can vermiş bütün şehitlerimiz için gençlerimize örnek olmak adına önem veren eğitimci, Demokrasi ve Atılımın öncüleri olduklarını söyledi.

Konuşmalar sonrası kurdele kesimi ardından basın mensuplarıyla parti binasının konuk odasında sohbet eden partililer, daha sonra Mudanyadaki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bazı kırsal mahalle muhtarlarıyla da görüşmelerde bulundu. Parti binasındaki görüşmeler sonrasında Tirilyeye geçen heyet burada da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.


DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Muratpaşa Belediyesinin DJ’lik kursuna yoğun ilgi Muratpaşa Belediyesinin DJ’lik kursuna yoğun ilgi
Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı
Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor
TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde