DEVA Partisi’nde yeni görevlendirmeler


Gündem 27.07.2021 02:30:00 0
DEVA Partisi’nde yeni görevlendirmeler

Genel Başkan Ali Babacan’ın başkanlığında toplanan DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu’nda (GMYK) partinin 5 genel başkan yardımcılığına yeni isimlerin görevlendirilmesine karar verildi. Büyük kongrede yedek üyeliğe seçilen beş isim de GMYK asil üyeliğine getirildi.

ANKARA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde, Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında yapılan toplantı ile Genel Merkez Başkanlık Kurulu’nda göreve gelen yeni isimler belli oldu.

Yeni görevlendirmelere göre; Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı Yasemin Bilgel olurken, Evrim Rızvanoğlu Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı, Mehmet Emin Ekmen Halkla İlişkiler Başkanı, Candan Karlıtekin Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı, Hasan Karal Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı oldu.

Ayrıca DEVAdaki yeni görevlendirmelerde Ahmet Burçin Yereli, Ahmet Faruk Ünsal, Ayşe Ezgi Yıldırım, Baran Deniz Bağatur ve Furkan Aydoğan ise GMYK asil üyeliğine getirildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı