DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Gümüş, ekonomiden konuştu


Gündem 13.11.2021 18:30:00 0
DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Gümüş, ekonomiden konuştu

DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Mevlüt Gümüş düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Son bir yıl içinde 1 buçuk milyon ailenin boşandığına değinen Gümüş, ekonominin bozuk olduğu ve gelirlerin düşmesinin aile yapılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- DEVA Partisi Niğde İl Başkanı Mevlüt Gümüş: “Sorunları 1 yıl içerisinde DEVA Partisi İktidarı ile sonlandıracağız” dedi.

"Düşüncelerimiz farklı olabilir ama Türkiye’nin sorunlarını ortak akılla çözüme kavuşturabiliriz" diyen Gümüş, "Toplumsal sorunlarımızın kaynağı olarak ekonomi olarak görüyorum. Zaten ailede de ekonomi bozuksa o ailede mutsuzluk olur. Zaten bu yüzden son bir yılda 400 bin evlilikten 200 bine yakın boşanma var arkadaşlar. Son 10 yilda 1 buçuk milyon aile boşanmış, bu ailelerin çocuklarını düşünün" cümleleriyle konuşmasına devam etti. 

Gümüş, "Ülkece dış borcumuz 450 milyar dolar olmuş durumda. Şu an da 50 avukat bir araya geliyor ve kendi tuttukları bürolarının kiralarını ödeyemiyorlar. Öğrencilerimle konuşuyorum hepsinin düşüncesi şu; bir an önce yurtdışına kapağı atmak. Bizim ülkemiz bunları hak etmiyor" dedi. 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı