DEVAdan Kocaelispora 55. yıl mesajı

Kocaelispor’un kuruluşunun 55’inci yılı nedeniyle bir mesajı yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, sporcuları, kulüp idarecilerini ve taraftarları tebrik etti.


Gündem 25.04.2021 01:30:00 0
DEVAdan Kocaelispora 55. yıl mesajı
KOCAELİ (İGFA) - DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, mazisi başarılarla dolu olan ve kentin gurur kaynaklarından olan Kocaelispor’un kuruluşunun 55’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kocaeli’nin en önemli marka değerlerinden olan Kocaelispor’un kuruluşunun 55’inci yıldönümünü coşku ile kutladıklarını ifade eden Başkan Koç, mesajında, "Mazisi nice başarı, şampiyonluk ve rekorlar ile dolu olan Kocaelispor, inanıyorum ki önümüzdeki dönemde hak ettiği başarıları tekrar kazanacak ve kentimize yeniden şampiyonluklar yaşatacaktır.  Kentimizin gençlerine sporu sevdiren ve tarihi boyunca göğsümüzü kabartan Kocaelispor’un 55’inci yılını tekrar kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı