Didim Belediyesi’nin 2022 bütçesi 195 milyon TL

Didim Belediye Meclisi’nin ekim ayı ikinci olağan toplantısında, 2022 yılı bütçesi 195 milyon TL olarak kabul edildi.


Gündem 12.10.2021 13:00:00 0
Didim Belediyesi’nin 2022 bütçesi 195 milyon TL

D.Temel YURDAER( DİDİMA AHABER)- Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Başkanlığındaki toplantıya CHP Grubu’ndan Tahsin Kurt, Muhammet Kanat ve Sevinç Karataş, AK Parti Grubu’ndan Cemal Engil, Şakir Saruhan, Ramazan Özalp, Mehmet Tekdemir ve Mevlüt Kandil mazeretli olarak katılmadı. Gündemin ilk maddesinde 2022 Mali Yılı Performans Programı meclise aktarıldı ve madde oy çokluğuyla kabul edildi.

İMAR KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

Gündemin ikinci maddesinde 2022 yılı belediye bütçesi ile 2023 ve 2024 Bütçe Tahmini ele alındı. Didim Belediyesinin 2022 yılı bütçesi 195 milyon TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise 2022 yılında uygulanacak ücret tarife cetveli ele alındı ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin dördüncü ve beşinci maddesindeki imar konuları oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin altıncı maddesinde yer alan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görev, yetki ve sorumluluklarının revize konusu oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 7 ve son maddesindeki Didim Belediyesinin Karya Belediyeler Birliği’ne katılması konusu oy birliğiyle kabul edildi.

 


Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı Zekiye Tekin ve kadınlar Pazaryeri sokaklarına sığmadı
Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı
Promosyon listesi güncellendi Promosyon listesi güncellendi
Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...