Gündem

Gündem Haberleri

Didim’de sağlık için spor

Didim Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için organize ettiği spor aktivitesi ara vermeden devam ediyor.


Gündem 9.10.2021 12:30:00 0
Didim’de sağlık için spor

Kemal ETLEÇ( Didim POSTASI)- Sağlık için spor yap” adı altında, herhangi bir kayıt gerekmeden Didim Belediyesi tarafından her gün düzenleniyor. Tüm vatandaşların katılım sağlayabileceği sportif etkinliklerde Didim ve Akbük’te vatandaşlarımız, alanında uzman spor hocalarımızla esneme, gevşeme ve kas hareketleri gerçekleştiriyor.

Didim Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen spor etkinlikleri, Didim’de hafta içi Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri saat 19:30-20:30 arası yapılıyor. Hafta sonları ise etkinlikler 07:30-08:30 arası Didim İnönü Gençlik ve Spor Parkı’nda Akbük’te ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 07:30-08:30 arası Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleştiriliyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Halkımızın sağlıklı yaşama yönlendirmek için spor aktiviteleri düzenliyoruz. Vatandaşlarımız, uzman hocalarımız eşliğinde haftanın her günü sporlarını gerçekleştiriyor” dedi.
 


EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU
İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek
YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu
Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı