Didim’deki ‘cinsel taciz’ iddiasında flaş gelişme

Aydın’ın Didim ilçesinde yanında çalıştırdığı bir kadına cinsel tacizde bulunup darp ettiği gerekçesiyle hâkim karşısına çıkan iş insanı Necdet Özer’in planlı bir kumpasla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.


Gündem 7.04.2021 10:00:00 0
Didim’deki ‘cinsel taciz’ iddiasında flaş gelişme
Erdal SAVAŞ (MANŞET AYDIN)
Aydın‘ın Didim İlçesinde görülen bir cinsel taciz ve darp davasından sonra gündeme gelen iddialar planlı bir tuzağı deşifre etti. Yanında çalıştığı iş insanın kendisine cinsel tacizde bulunup darp ettiğini ileri süren Y.S. isimli kadının şikâyeti üzerine başlayan yargı sürecinde mahkeme heyeti sanık konumundaki Necdet Özer hakkında denetimli serbestlik kararı verdi. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Necdet Özer bir iftirayla karşı karşıya kaldığını belirtip, “Herkes bize tuzaklar hazırlıyor. Benim bu şahısla hiçbir olayım olmadı” ifadelerini kullandı. 3 DAİRE KARŞILIĞINDA ŞANTAJ Kendisine tuzak kurulup haksızlık yapıldığını söyleyen iş insanı Necdet Özer,adı geçen kadınla hiçbir ilişkisinin olmadığını savundu. Hakkında ortaya atılan iddialarla hiçbir ilgisi olmadığını öne süren Özer, "Ben Didim’de iş ve istihdam oluşturan biriyim. Adı geçen kadın ofisime gelerek benden 3 adet daire istedi. Bunların hepsi kayıtlı. Yaptığım şikâyet üzerine tapu dairesine gelerek kendisine daire vereceğimi bekleyen kadına suçüstü yapıldı. Olay şu anda yargıda. Adalet gerçeği ortaya çıkartacak. Bir insanın onuruyla oynamak bu kadar kolay ve ucuz olmamalı” diye konuştu.

Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...